2022. november 20., vasárnap

Délután 4 óra körül

Hamar jön az esti sötét. Tetszik, vagy sem, fel kell kapcsolni a villanyt, ha látni akarok valamit. Ezzel egyidőben a redőnyöket is le kell engedni. Egyrészt nem szeretem, ha belátnak, másrészt egy plusz réteg, ami védi a lakást az éjszakai hidegtől. 

Megyek, előkészítem a holnapi gyógyszereimet... Jó kis esti program nagymamáknak. 😀

8 megjegyzés:

  1. Magányosok mindennapi programja... Jó, hogy itt a számítógép hívogató ernyője, oldja a magányt (legalábbis illúzió formájában)... Ismerem jól. (Rózsa)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hosszú esték és még egy ideig hosszabbodni fognak. Az éjszakám nagyon rosszul telt, nem hagytak nyugodni a gondolatok. Ági témája: a véletlenek és az azzal kapcsolatos ötletek jártak a fejemben.

      Törlés
    2. Ez legalább hasznos tépelődés, Borka, és nekünk is ihlető lesz, ha megírod! (Rózsa)

      Törlés
    3. Magammal vitatkoztam, még azt sem tudom eldönteni, hogy létezik-e véletlen, vagy sem. Valahogy minden véletlen megmagyarázható az előzményekkel. Na, jó. Ezen még gondolkoznom kell. Van az én életemben is olyan, amikor nincs előzmény, csak az eset, amit akár véletlennek is nevezhetek.

      Törlés
  2. Mèg alig kezdődött a téli időszak/sötétség, én már hisztis vagyok tőle 😄 (ahogy telnek felettem az évek lassan már mindentől...) úgyhogy koraeste nézem az Ízōrzőket, jókat "eszünk" az ott készített kajákból, utána netezek egy kicsit, hogy képben legyek, mi történik a világban....és mennék téli álmot aludni, mint a medvék 😄

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezeket a hosszú, sötét, téli estéket én sem szeretem. Nehezen találok kedvemre való programot, a lámpa fényénél való olvasás már nem tetszik a szemeimnek, sajnos. Valamivel azért mindig elütöm az időt. :)

      Törlés
  3. Elloptam az egyik fotódat, kérek utólagos engedélyt. Téli alkonyat c. vershez a rigósba viszem.
    r.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megtisztelő, nagyon szívesen adom. 🌝 Máskor is nyugodtan vihetsz, ha tetszik.

      Törlés