2022. július 30., szombat

Vagyok, vagyogatok

Már az is felüdülés, hogy most nem süt hét ágra a Nap. 

Hideg ma sem lesz, de legalább elviselhetőbb idő jön. Állítólag. Remélem. 

A nagy melegben élni sincs kedvem és írni sem... Majd, egyszer, talán, amikor eljön az én időm...

10 megjegyzés:

  1. Jó, hogy jelt adtál magadról, kedves Borka. Reméltem, hogy a kánikula a fő ok. "A nagy melegben élni sincs kedvem és írni sem...", írod, és könnyen elképzelem.
    Ide 1 hét relatív enyhülés (!) után újabb kánikula-hullámot jósolnak...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, Rózsa, nehéz nagyon ebben a melegben. Most kicsit lehűlt, de nem az igazi. Kint hűvösebb van, de a lakás még mindig nagyon meleg és a növények miatt nem akarok huzatot csinálni. Egy hét...! Itt is legalább annyi kéne.

      Törlés
  2. Borka, veled vagyok, Ugyanezt mondanám én is, ha lenne erőm. :(

    VálaszTörlés
  3. Mélyen egyetértek veled. Örülök, hogy jelentkeztél, én még erre sem vagyok képes. Blogírói válságban vagyok most éppen.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jártam nálad, láttam, hogy nyári szabadságon vagy és sejtettem az okát. Jó, hogy csak szabadság, remélem a jobb idővel majd múlik a blogírói válság is.

      Törlés
  4. Eddig mindig azt mondtam, hogy a tél nálam a "túlélés" időszaka. Most ez már megáltozott, és a nyár került fel az első helyre a túlélésben. Télen csak a szürkeséggel kell jobbára megküzdenünk, mert nagy hidegek hál'Isten mostanában nem voltak, és hideg ellen felöltözünk, de a melegben a bőrünket már nem tudjuk levenni.
    Kitartás! Mindenkit így biztatok, talán az idei nyár nehezén már túl vagyunk. Az augusztus úgy fog elrepülni tőlünk, mint egy gyors madár, és itt is lesz az ősz, sokunk kedvenc évszaka.
    Borka! - és Többiek! Vigyázzatok magatokra, jó egészséget kívánok Valamennyiőtöknek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Éva, én is mindig ezt szoktam mondani a nyárról és a télről. :) Köszönöm a bíztató szavakat - mindannyiunk nevében és nagyon várom azt a boldogító őszt!
      Te is vigyázz magadra, kívánok Neked továbbra is ilyen optimista gondolatokat és hozzá nagyon jó egészséget!

      Törlés
  5. Tudod, vágjuk a centit, mint valamikor a katonák leszerelés előtt, na úgy várjuk mi is a nyár végét, a boldogító mi évszakunkat 😄😄

    VálaszTörlés