2022. augusztus 1., hétfő

Tegnap este

Ilyen volt a tegnap esti eső nélküli szivárvány és a változatos égbolt. Többször is kimentem az erkélyre a masinámmal, mert ezt meg kellett örökítenem. ( Csak úgy mellesleg jegyzem meg, hogy júliusban 328 fotót készítettem. A legtöbbet korán reggel és esténként. )

Eleinte ilyen volt.
Később megjelent a szivárvány és a sárgás-vörös szín az égen. Szép volt és kicsit félelmetes is.
Ezt majdnem lefelejtettem, helikoptert is fogtam.

10 megjegyzés:

  1. Borka, te a fényképező masináddal is írsz! Előtted egy mindig változó színjáték folyik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Rózsa! Valóban, minden változást látok és amikor ilyet sikerül elkapnom, azt szeretném veletek is megosztani.

      Törlés
  2. Nem tudom, hogy te mikor láttál utoljára szivárványt ezt leszámítva, de én nagyon régen. Köszönöm, hogy elhoztad. Szépek a képeid, mint mindig. Jó, hogy megosztottad őket velünk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy egy kis szivárványt hozhattam és az, hogy tetszik, örülsz neki, az nekem is öröm. Kicsit halvány, de észrevehető. Volt már sokkal szebb is, erőteljesebb színekkel...

      Törlés
  3. Csak 328 fotó? az nem is sok :D jól teszed, minden, ami szép meg kell örökíteni, bármikor elő lehet venni és gyönyörködni benne!
    Itt is volt szivárvány, de még ilyet nem láttam, valahogy a felhők takarták, meg először csak kizárólag az egyik "lábát" láttuk, de az annyira erős színekkel, hihetetlen látvány volt, utána egy kicsit jobban kibomlott, de az egészet nem lehetett látni, csak egy fél ívet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Milyen igaz! Valóban, elő szoktam venni a régi képeket és magam is meglepődöm, hogy sokszor milyen szép fotókat sikerült kattintani.
      Nem tudom kihagyni, ha szépet látok, az pedig elég sok van körülöttünk, még így is, hogy csak az erkélyről nézelődöm. :)
      Itt elég halvány volt a szivárvány, viszont az ég vöröses színe nagyon mély és szerintem az nyomta el a szivárvány színét.

      Törlés
  4. Csodaszépek a felhők. Ilyenek a Balaton felett is. 😊 Bár esőt nem adnak, de hófehér habosak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Balaton, kék ég, unokák... Nem is kell ennél több. :)

      Törlés
  5. (majd írok e-mailt is, ha lesz szusszanásnyi időm🤭)

    VálaszTörlés