2022. április 3., vasárnap

Áprilisi tréfa

Reggel ez a látvány fogadott. Szépnek szép, de nem biztos, hogy pont ez hiányzott. Később olvadni kezdett és mostanra (10 óra) alig maradt a reggeli fehérségből.

13 megjegyzés:

  1. Én is azt mondom spontánul: ó de szép képek, Éva! Megélni már kevésbé kívánom!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Flora, kicsit eltévedtél... :) Nem baj, de megsúgom, hogy épp a Csalamádét nézegeted.

      Törlés
    2. Ó, bocsánat, kedves Borka! Újabb bizonyíték, hogy "eljár az eszem" újabban máshová... Mert pár perccel előtte válaszoltam K. Évának...
      Persze, hogy tudtam, hogy neked írok!

      Törlés
    3. Gondoltam, hogy ilyesmi történhetett, mert én meg közben nálad jártam és láttam Éva bejegyzését. :))

      Törlés
  2. Jajj, de jó, hogy "be-bekukkantunk" több blogba, és még az sem baj, ha keverjük a neveket. Én csak olvasgatok, és mindig örömmel nézegetem a képeiteket.
    Borka! A képeid nagyon szépek, még akkor is, ha áprilisban készültek, én csak a növényeket és madarakat sajnálom, hogy ilyen hideget kell megélniük pár igazán kellemesen meleg nap után. De majdcsak jön már a tartós jó idő is. Akkor is jövök majd abban a reményben, hogy minél több napszakból láthatok képeket az erkélyedről. Nagyon szép a panorámád, igazán csodálnivaló.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó bizony! Én is szívesen olvasgatom a blogokat és ilyen tévesztés előfordulhat bármelyikünkkel. :) Ez legyen a legnagyobb bajunk!
      Én is sajnálom a növényeket, madarakat, de itt már süt a Nap, a régi zöldben tündököl a táj és a madarak vígan repkednek. :) Talán egy kicsit hidegebb van az utóbbi napokban megszokottnál.
      Köszönöm szépen a dicséretet!

      Törlés
  3. Itt is volt egy kis hó, de rögtön el is olvadt.Nálatok sokkal több volt. Szeszélyes az április. Megint szép képeket hoztál.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen Éva! Szívesen olvasnék nálad is, de nagyon csöndes vagy.

      Évák, ha összetalálkoznak... :) Örülök nektek!

      Törlés
  4. Ne is mondd, itt is fehérségre ébredtünk, mondtam is a férjemnek, mit nem adnék karácsony reggelén egy ilyen látványért. Mostanra itt is elolvadt, a nap is kukucskál kicsit, de hideg van. Bizony, elő kellett venni a télikabátomat 🤔🙄

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ebben nagyon igazad van! Bezzeg a Karácsony nem kényeztet el bennünket, mostanában ritkán fehér, sajnos. :(
      Nálunk is hiába ragyog az ég, elég hideg van.

      Törlés
  5. Én most értem haza, utazás, szavazás kipipálva, blogok olvasásaa indult.
    Szép szép a havas táj... Akár Borka erkélyéről, akár a meleg autóból látja az ember. Időjárás, és hójelentést tudok adni, nyugatról keletre haladva (hmmm. ez most így leírva ...:). Győrig szinte semmi hó nem volt, ráadásul az elmúlt napok szürkesége, kásás, hideg esője után napfényes délelőttben utaztunk. Győr után télies kép fogadott, havas tájjal. Tatabánya magasságában már teljesen télre fordult, sok sok hóval, deres fákkal ( sajnos a virágzók is :( ). Budapestre érve megint napfény és szinte tavasz. Gondolatban integettem Neked, Borka.
    Felénk újra borúsabb, de szinte semmi hó, már elolvadt biztos. Mert a nap ki-kisüt. Bárcsak holnapra is maradna a tavasz,értse úgy mindenki, ahogy neki tetszik...😀
    rhumel

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "...nyugatról keletre haladva (hmmm. ez most így leírva ...), jót nevettem! :)
      Jó nagy út és jó kis időjárás jelentés. Ebben a kis országban milyen sokféle lehet az idő, ki hinné? Persze láttam én már olyat, hogy az utca egyik oldalán esett, a másik oldalon száraz volt az úttest és a járda.
      Jöjjön az a tavasz, az igazi! :)

      Törlés
  6. Nálunk minimális hó volt, gyorsan el is tűnt. Viszont csapadék nagyon kellene. Félek, mi lesz nyáron, ha nem lesz eső....

    VálaszTörlés