2021. március 3., szerda

Ma reggeli képek

A Hold még fenn van és a Nap is felkelt, együtt vannak fent az égen. Már nem sokáig, a Nap egyre inkább elemében van, míg a Hold egyre fáradtabban ragyog, végül nem bírja tovább, nagyon álmos, elmegy aludni.😊
A hajnali köd, pára még a völgyekben megmaradt, de a Nap lassan eltünteti őket is, és a Város teljes pompájában fog ragyogni mindaddig, amíg a Nap is elfárad és újra helyet cserél a Holddal. És ez így megy nap nap után... 😉

6 megjegyzés:

  1. Közben múlik az idő napról napra. Nekünk is, másoknak is.
    "És ez így megy nap nap után...", ahogy írod.

    VálaszTörlés
  2. Így van, vitathatatlan.
    Erre reggel nem is gondoltam - ahogy váltja egymást a Nap és a Hold, úgy mennek felettünk is a napok.

    VálaszTörlés
  3. Tegnap napozni is lehetett. Legalábbis én annak hívtam, míg vártam a postást, megpihenve a gereblyézés után. Kint ülni a kertben, a nap fénypontja volt.
    A napsütötte házfal jólesően melegített. A sok kis ibolya is azt bizonyítja, hogy itt a tavasz...Ha kicsit most vissza is jön a hideg, nem tart sokáig. Bárcsak a járvány múlna végre el, űzné el a szép idő.
    rhumel

    VálaszTörlés
  4. Tegnap tényleg gyönyörű idő volt, ami a mai időről már nem mondható. Én is azzal vigasztalom magam, hogy ez csak átmeneti, nem tart sokáig. Nézegetve a régi fotóimat 2018-ban március 18-án nagy hó borított mindent, na ez ne legyen!
    Egyébként rólad álmodtam. :) A balatoni telken voltunk és tudod mit csináltunk? - beszélgettünk! :))

    VálaszTörlés
  5. :)))
    Nahát, de "furcsa". Sőt meglepő. A két kevésbeszédű ?!:))))
    De jó is lenne, ha egy ilyen álom valóra válna...Ha nem is Párizsban, a Balcsinál, egy budapesti cukrászdával is kiegyeznék. Puncstorta mellett.
    rhumel

    VálaszTörlés
  6. :)))
    Most aztán sokszorosan jó volna!!! A puncstortát nekem már csak cukor nélkül rendelnénk meg, de ettől még nem menne el a jó kedvem és a beszélhetnékem. :)))

    VálaszTörlés