2023. július 18., kedd

Tegnap esti égbolt

Már sokkal jobb a kezem, de most a nagy melegben élni sincs kedvem, írni aztán meg végképp nem akaródzik és nem is történik semmi olyasmi, ami megérdemelne egy bejegyzést. 

Ezt a látványt tegnap este sikerült elkapnom és hogy lássátok, még élek, elhoztam nektek is. 😀

8 megjegyzés:

  1. Milyen finom, selymes az égbolt!
    Úgy örülök, hogy jobb a kezed. Sokszor eszemben vagy.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is gyakran gondolok rád és nagyon örülök, hogy jó a kedved és az egészséged is sokkal jobb, gondolok itt a cukrodra.
      Ha nem is írok megjegyzést, minden írásodat olvasom. 🤗

      Törlés
  2. Kedves Borka, itt 18 fok van úgy dél felé és felhős az idő... Mint írtam legutóbb francia blogomon, annyira félek a kánikulától, hogy még annak is örülök, amire rendes időben annyit panaszkodok: a felhős, hűvös időnek!
    Jó, hogy javul a kezed! Szeretettel gondolok rád (pedig, ha meggondolom, nem is ismerlek!... Rózsa)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Rózsa, személyesen nem találkoztunk, de a blogokon keresztül mégis ismerősök vagyunk. Én mindig őszintén írtam mindent, a blogomból elég jól lehet következtetni arra, aki vagyok. Én is csak szeretettel tudok gondolni rád és Évára is. Nem véletlen, hogy ti ketten rögtön reagáltatok a bejegyzésemre.
      Nagyon köszönöm! 🤗
      Ettől a melegtől teljesen kivagyok!!! Soha nem szerettem, még fiatalon sem bírtam jól. A hideg ellen fel lehet öltözni, de a nagy melegben nem tudom a bőrömet levenni. 🙁

      Törlés
    2. Írtam volna ám én is azonnal, csak cuki kis "akadályok" vesznek körül. (B és P., - M. táborban, apa és papa ügyeket intéz különböző városokban😉) Most épp szusszanás a hűvösebb(?) szobában, ilyen hőségben, strandon se, de még itthon a fák alatt sincs enyhülés.
      De jó hogy javul a kezed! azért légy óvatos.
      És azért olvasok ám mindenkit hajnaltájt és késő este.🤗

      Törlés
    3. Tudom és megértem. Az ilyen cuki kis "akadályok" elsőbbséget élveznek. 😊 Emlékszem még a régi szép nyári napokra a Balatonon. Érezzétek nagyon jól magatokat, most ez a lényeg!
      Jó, hogy írod, legyek óvatos, ma sikerült megint megerőltetnem a kezem. Főztem és közben daraboltam, hát ezt nem kellett volna, de féltem, hogy megromlik a hozzávaló... Ilyen az élet... 😊

      Törlés
  3. Itt vagyok én is, a mindenkori felhőcsodáló. Gyönyörű a tegnap estéd. Legyél jobban! Mintha most kissé hűvösebb lenne. (Klári)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, nagyon kedves vagy Klári! 😊 Igen, tudom, hogy Te vagy az egyik leghűségesebb felhőcsodálóm. 🤗
      Te is vigyázz nagyon magadra ebben a borzasztó melegben!

      Törlés