2023. július 4., kedd

Ez van

Mostanában a saját blogomat kissé hanyagolom. Olvasom a többiekét és inkább ott írok megjegyzést, annyit még elbír a kezem. Igaz, ott is 2-3 sor után pihentetnem kell úgy, mint ahogy épp most is. 

Alakul, alakul, de még nem a régi. Lehet, hogy ezt is meg kell szoknom, mint az egyéb bajaimat? Akkor sem adom fel, azért se!

12 megjegyzés:

  1. Szia Borka! Az én törött csuklómra volt egész hatásos gyógytorna. Most működik, bár sokkal dagadtabb mint a másik kezemen, de kit érdekel. Megkeressem neked a gyakorlatokat?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az én kezemen csak a pihentetés segítene, de azt nem tudom megoldani. Vannak dolgok amiket meg kell csinálni. Nagyon köszönöm a kedvességed, de ezen a torna nem segít.

      Törlés
  2. Bocs. Klári voltam.

    VálaszTörlés
  3. Drága Borka, mindig várom, hogy majd egyszer írsz a blogodba. Ha írsz, azt jelenti, hogy már jobb. Ezek a sorok viszont arra utalnak, hogy még mindig nem jó, ha alakul is már a kezed. Nagyon sajnálom, és csak azt tudom írni, hogy gondolok rád, és javulást kívánok. Nagyon-nagyon így érzem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Éva drága, nagyon köszönöm az aggódást, a jókívánságot, igyekszem jelezni, hogy nincs nagyobb baj, ezért időnként valamit beteszek ide. Már nagyon jó volna fájdalom nélkül írni!

      Törlés
  4. Szívből kívánom, hogy gyógyuljon meg a kezed! Nagyon elhúzódik most, rossz, hogy nem tudod felgyorsítani a gyógyulást.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Orsikám, neked is nagyon köszönöm! Azért húzódik el ez az egész, mert nem tudom pihentetni a kezem, talán csak éjszaka. Nappal főzök, mosok, írok, stb., a takarítást ebben a melegben kicsit hanyagolom. 🌝

      Törlés
  5. Életünkben már egyre többször kell a türelmet segítségül hívni! Többnyire csak rá támaszkodhatunk... Gyógyulást kívánok neked, kedves Borka. (Rózsa)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Rózsa, hogy neked milyen igazad van! Ki kell várnom türelemmel, hogy ezt az egészet elfelejthessem. Egyelőre két púpocska is díszíti a csuklóm, a fáslizást meg már nagyon unom.
      Köszönöm a jókívánságot, ha azok gyógyítani tudnának, már rég meggyógyult volna ez a fránya jobb kezem. A bal, sajnos nagyon ügyetlen, csak segíteni tud a jobbnak. 🌝

      Törlés
  6. Drága Borka, én is csak olvasok mostanában, (sűrű napjaink miatt) s szomorúan látom, milyen hosszúra nyúlik a kezed, csuklód gyógyulása. Bizony erre a bajra csak a szinte teljes pihentetés, kímélés lenne a hatásos. Bal kézzel nehézkes kiváltani a jobbot. (Ismerem, míg be volt a karom gipszelve, kényszerből ügyesedett ugyan a bal, de ez kevés)
    Jó, hogy néha jelentkezel, így tuduk Rólad, de csak óvatosan. Türelemmel és aggódással várjuk a gyógyulásodat.
    rhumel

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rhumel, nagyon kedves vagy, köszönöm szépen!
      A ti sűrű napjaitok, gondolom, sokkal, de sokkal kellemesebben telnek. Balaton..., unokák..., nyaralás. Remélem, ezek töltik ki az időtöket! 🤗

      Törlés