2023. március 27., hétfő

Most kissé őszies

Esik az eső, lemosta a port növényekről, házakról. A hegyek köd-, vagy inkább párafelhőben halványan látszanak, de a kertünk most sokkal szebb.

6 megjegyzés:

  1. Itt éjjel esett, de csak keveset. Mikor felkeltem már elállt.
    Nagyon üde a kertetek. Harsogó zöld, némi sárgával megtűzdelve.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, az eső nagyon jót tett neki. Sokkal élénkebbek a színek. Állítólag egész nap esni fog és a tegnapi maximummal (17 fok) szemben most 7° a hőmérséklet.

      Törlés
  2. Élénk zöldek, a sárga látványa szemvidító.
    Ma reggel muszáj volt elmennem, persze induláskor rákezdett erősen az eső. 8 fok, de jóval hidegebbnek éreztem, hiányzott a kesztyű. A kertek örülnek, reméljük a nyuszira meleg és napos lesz megint.
    rhumel

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony én is azt szeretném, hogy nyuszira legyen jó idő. Az az igazi, nem is lehet másképp. 😊
      Csak két képet kattintottam az erkélyen, aztán jöttem is befelé. Hidegnek éreztem a levegőt, nem esett jól.

      Törlés
  3. Azt néztem, hogy kis terület látszik a fotón és mennyi szépség van rajta! 😍 De jó ez az újjászületés idő!

    Itt egész nap csepergett, aztán estére jött a fekete leves, orkán erejű szél, huhhh, csak kuksolok itt bent, hallgatom a szél süvítését, dobogását, dübörgését, félelmetes. Azon gondolkodom, mit fog elvinni a kertből, házról, teraszról. Jaaa, és esik az eső végig...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez az előkertünk, a ház mögött van egy sokkal nagyobb kert fenyőkkel, tujával és bokrokkal, virágokkal, no meg garázsokkal. Régebben a konyha ablakából tudtam arrafelé is kattintgatni, de a rögzített szúnyogháló miatt ez most nem olyan jó ötlet. Azért néha megteszem, mert pont az ablak előtt van egy hatalmas fenyő és neki nem tudok ellenállni. 😀 Tegnap estére elállt az eső, de a szél nagyon hajlítgatta a fákat és fütyült, süvített - félelmetes volt.

      Törlés