2022. november 13., vasárnap

Reggeli pillanatképek

Elnézést kérek, de egyszerűen nem tudom megunni, ha valakinek túl sok és már elege van az erkélyről készített fotókból - amit egyébként megértek -, ő inkább meg se nyissa a blogomat. 

Süt a Nap a ködön át, különös hangulatot teremtve. Beillene az első két kép akár téli tájnak is. Kopasz fa, amin nem olyan rég a madarak gyülekeztek, akkor még levelek díszítették az ágakat. Füstölő kémény, mert a hideg bizony itt van már és fűteni kell és főzni kell, hiába drága az ára. Takarékoskodni is kell, persze, de okosan. Azt hiszem, egy kórházi ápolás drágább "mulatság" lenne.

Nekem most sokat segít a fűtésben - a nyáron oly sokszor szidott - áldott napsütés. 🌝

Közelebbre nézve már a megszokott képeket látom:

8 megjegyzés:

  1. Én bizony megnyitom! S gyönyörködök is bennük. Nomeg talán rólad is kapok hírt... (Rózsa)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm drága Rózsa!
      Velem nem sok történik, élem a mindennapokat csöndesen. A nagy újság az, hogy Kicsilány januárban visszamegy Finnországba tanulni, de most hosszabb időre. Örülünk neki, de nagyon fog hiányozni.

      Törlés
    2. Hova megy, milyen iskolába és melyik városba? (R.)

      Törlés
    3. Három város egyetemére adta be a felvételi kérelmét, a tamperei egyetem már visszajelzett, hogy felvették. Nov. 25-ig még jöhet válasz a másik két egyetemről is, de az már biztos, hogy megy. Egészségügyi vonalon fog tanulni. Itthon az ELTE Biológia szakára járt és a túl sok labormunka nem igazán jött be neki. Emberekkel szeretne foglalkozni.

      Törlés
  2. Számomra is megunhatatlanok a képek. A mai színek is káprázatosak! Várjuk a többit is, és ahogy Rózsa is írta, rólad is várunk híreket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Éva, nagyon kedves vagy, a színek valóban nagyon érdekesek voltak és nem csak ma, hanem úgy általában sokkal többször látom úgy, hogy jééé, ez nagyon szép! Ahogy Rózsának írtam, velem nem sok történik, legfeljebb olyasmi, hogy a múltkoriban 10 napig korlátozták a fürdőszobában a vízfogyasztást, mert beázott a pince és meg kellett javítani a vezetéket. A másik, sokkal érdekesebb és fontosabb hír Rózsánál olvasható. 🌝

      Törlés
  3. Kedves Borka, pofon egyszerű ám, ha valakinek nem tetszik amit felteszel bejegyzésbe. Tudod, felnéz a jobb felső sarokba az "X" - re, aztán lapoz. Ennyi.
    Akik meg szeretik, amit csinálsz, itt vagyunk. Pont 😄
    Szóval, minden gyönyörű, ami egy mákszemnyi természet😍akárhonnan van fotózva.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Orsi, hogy Neked milyen igazad van! Én itt mentegetőzöm, pedig milyen egyszerű a megoldás! 😀
      Amit a természetről írtál, az pedig nagyon igaz. Nagyon szeretem nézni, csodálni és amit lehet, megörökíteni.

      Törlés