2021. április 29., csütörtök

Ősz a tavaszban

Köd takarja a távoli tájat. A képek beszélnek helyettem.

8 megjegyzés:

  1. Megtetted a túrádat az erkélyig ma is. Én is voltam ott. Beszélnek a képeid, igazi ősziek.Jön a meleg, aztán vasárnap a hidegebb idő. Nem tétlenkedik az időjárás.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :))) Korán reggel, amikor szellőztettem.
      Még mindig fűteni kell, olyan összevissza az időjárás, hogy nem merem még elzárni konvektort.

      Törlés
  2. Nagyon szép a kilátás (kár, hogy nem földelték el a vezetékeket...), a köd ellenére, ami egyébként a szép idő ígérete!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na igen, az a vezeték eleinte nekem is sok bosszúságot okozott, most meg észre sem veszem, megszoktam, hogy ott van.
      Ahogy Éva írta, jön egy rövid jó idő, aztán megint rossz. Szinte 2-3 naponta változik. Még mindig jobb, mint a nyári kánikula, azt nagyon nem tűröm.

      Törlés
  3. Hogy vagy, mit csinálsz? Én a kávémmal vagyok itt, olvasgatok, és örömmel benéztem hozzád is.:)

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm, most jól. Süt a Nap, kellemes az idő. Most fogok ebédelni és én csak utána iszom meg a kávémat. Nem úgy iszom, mint Te, én gyorsan felhajtom, mint az orvosságot. Üresen, cukor és tej nélkül. Tudom, hogy nagy hiba, a gyerekeim is úgy isszák, mint Te és nagyon nem szeretik látni az én kávézási szokásomat. :)
    Örülök, hogy Te is jól vagy és élvezed a finom a kávét. Láttam Aliznál, hogy már megjártad a boltot is. Én változatlanul itthon ülök és az erkélyig megyek csak el. :)

    VálaszTörlés
  5. Én cukor nélkül kis tejjel iszom. Még van egy kortyom belőle, mielőtt végeznék vele, és elmosnám a bögrémet. Ez a napi második kávém, több nem is lesz. Vettem tepertős pogácsát, azt ettem hozzá. Már túl vagyok az ebéden.
    Sütütt a Nap fényesen, de most elbújt a felhők mögé.
    Igen, voltam a boltban, de nem könnyű bevásáolni, és hazahozni, amit vettem. Fárasztó és fájdalmas, de meg kellett tennem. Korábban keltem, hogy kevesen legyenek még a boltban. Holnap minden zárva lesz.

    VálaszTörlés
  6. :) Azon mosolygok, hogy én meg délelőtt ettem tepertős pogit.
    Nekem szerdán meghoztak mindent és meglepően jó minőségű volt a rendelt áru. Nem mindig ilyen szép. Kicsit zsákbamacska a rendelés, de még mindig jobb, mintha nekem kéne cipelni. Ááááá, nem is tudnám.

    VálaszTörlés