2021. január 14., csütörtök

Esett egy kicsi hó!

Reggel arra ébredtem, hogy fehér lett az utca, fehérek a háztetők. Gyorsan készülődtem, nehogy mire kimegyek az erkélyre, már el is tűnjön, mert tegnap eltűnt. Most is, ahogy kinézek az ablakon, látom, süt a Nap és a szél is fúj, úgyhogy ez a hó sem fog sokáig kitartani.

Készítettem pár felvételt, így mégis megmarad a fehér Város nekem és minden kedves olvasónak aki erre jár.

3 megjegyzés:

  1. Mennyire tudunk örülni egy kis hónak!? 😊🤗 Az utóbbi években már megszoktuk a hó nélküliséget, volt olyan tél felénk, hogy csak február közepén volt egy kicsi.
    Itt is esett, meg is maradt belőle, bár tegnap erősen olvadt.

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörű helyen élsz, az a panoráma?! ....😊

    VálaszTörlés
  3. Épp most olvastam:
    "A XXI. században az elmúlt két évtizedben Magyarországon éppen az éghajlatváltozás következtében egyre kisebb az esélye annak, hogy ha van is csapadék a téli hónapokban, az hó formájában hulljon le. Az enyhébb léghullámok erősebbek, mint a hideg léghullámok. Minden megfigyelés azt mutatja, hogy Magyarországon egyre jellemzőbb lesz az enyhe, esős tél és a forró, aszályos nyár, vagyis lassan két évszakossá válhat az időjárásunk." - nyilatkozta Németh Lajos
    Arra emlékszem, gyerekkoromban nagyon sok hó esett, szinte egész télen megmaradt.
    Igen, a panoráma nagyon szép, a lakás elhelyezkedése nagyon jó, maga a lakás már nem annyira. Még valami, bármerre indulok mindenképp hegynek fel, vagy le. Ez az én fájós lábaimnak nem a legjobb, de vigasztal érte a panoráma. :)

    VálaszTörlés