2023. június 22., csütörtök

Még mindig csak olvasok

Nem igazán tudom kímélni a jobb csuklómat, a fáslit is le kell vennem, például amikor főzök, mosogatok, stb. Így aztán a fájdalom még tovább vendégeskedik nálam, pedig már nagyon nem szívesen látott vendég! És még ez a meleg is...!!!

9 megjegyzés:

  1. De sajnálom! nagyon rossz lehet, sok mindenben korlátoz téged ez a csukló fájdalom :( szívből kívánok jobbulást, gyógyulást.
    A meleg ellen meg csak védekezni tudunk egy kicsit, nyár eleje van, ez még fokozódik. Tudod, én számolom a napokat, nekem az augusztus 20. a váltópont, attól kezdve nekem már kicsit másabbak a melegek is, mert az éjszakák hosszabbak jóval, mint pld. most, jobban le tud hűlni a levegő, még ha nappal nagyon meleg is van.
    Ölellek, vigyázz magadra! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bocs, Orsi voltam, mindig kijelentkeztet ez a fránya blogger, hrrr grrr brrr :)

      Törlés
  2. Nagyon köszönöm nektek, amint rendesen tudom használni a kezemet, jövök és írni fogok! 🤗

    VálaszTörlés
  3. Kedves Borka, az ízületek nehezen gyógyulnak, de idővel biztosan megjavulnak. Mit olvasol mostanában? A meleg miatt én is inkább idebenn vagyok. Elolvastam egy amerikai újságíró könyvét a Putyin-korszak előzményeiről, nagyon érdekesen fogta meg, hogyan számoljon be az orosz társadalom minőségi változásairól, hogy egyebet ne mondjak. Most tartok az ukránok elleni háború megszervezésénél. Elképesztő.
    Ugyanolyan borzasztó a Kner nyomdászcsalád története a 2. világháború előtt, alatt és utána. Amerikából küldött leveleikből bontakozik ki a magyarság és a magyar kultúra iránti elkötelezettségük. Van egy érdekes mozzanat is: akikről nem is tudtam, hogy családtagok voltak és dolgoztam is velük a Móra Kiadóban. Majd írd meg, mit ajánlasz olvasásra.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Ismeretlen, ismerem az ízületekkel kapcsolatos tényeket, visszatérő és talán öröklött dolog ez nálam. Volt már, hogy 6 hétre gipszbe tették az egész alkarom. Nagyon kényelmetlen volt, de akkor még élt a párom és sokat segített.
      Hogy mit olvasok? Természetesen minden nap meglátogatom a kedves blogokat és azokon kívül most épp Kakuk Marci van soron Tersánszky J. Jenőtől. Régen már olvastam, de nézegettem a könyvespolcokat és erre esett a választásom. Valahogy megkívántam azt a stílust, amit ebben a könyvben olvashatok. 😊 Igazán jó szórakozás.

      Törlés
    2. A Móra Kiadó miatt, jól gondolom, hogy Klári a kedves Ismeretlen neve? 😊

      Törlés
    3. Jaj, persze, Klári vagyok. Szeretném, ha javulnál, szívből kívánom. Tersánszkynál több szórakoztató, egyben okos szépirodalmat nem sokat ismerek. Éppen ma kaptam két könyvet a Gondolat régi sorozatából, a Klasszikus Útleírásokból Marco Polót és Cook kapitány utazásait. Aztán jön az Így írtok ti, jó, hogy szóba került. Vagy csak gondoltam rá?
      Hát, a legjobbakat! Gondolok rád, a teraszodra, madaraidra, hűvösödő estén szép kilátással a városra. Legyél jobban! (K.)

      Törlés
    4. Nagyon szépen köszönöm!

      Törlés