2023. január 1., vasárnap

2023 első reggele

A köd jön velünk. Én szívesen otthagytam volna 2022-ben, de ez - és sok más egyéb - nem rajtam múlik. Ha rajtam múlna..., de más volna a világ! Az biztos, hogy boldogabb.

5 megjegyzés:

  1. Itt ragyogó napsütés van és totál tavaszi hőmérséklet.
    Ilyenkor csak annak örülök, hogy kevesebbet kell fűteni, amúgy nekem rémisztő ez a fura időjárás...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem vagy egyedül. Nekem is furcsa, bár ez a köd régen is sokszor bosszantott. Visszanéztem a régi képeimet és meglepődtem, hogy milyen sok ködös képet találtam.
      Szép lehet most felétek. Remélem, jól sikerült a szilveszteri buli! 😀🥂

      Törlés
    2. Közben megtudtam, hogy fergetegesre sikeredett a buli, örülök, hogy ilyen jól szórakoztatok.😄

      Törlés
  2. Borka, BUÉK! Jó egészséget vidám napokat, no meg önző módon blogoláshoz való kedvet kívánok. mi, olvasók hadd örüljünk a csodás fotóidnak, kedves, szívhez szóló történeteidnek.
    Január, február, itt a nyár, hát ha nem is nyár, de ma tavasz van, nyitott kabátban se fáztunk.
    Nálunk a köd tegnap/tavaly 😀 volt sűrű,ráadásul késő délelőttre oszlott csak fel. Ma hála az égnek ragyogó, tiszta napra virradtunk
    (a "kis"Fiam tőlünk autózott hajnalban 24 órát dolgozni, de nyugodt útja volt, ködtelen, egy óra alatt oda is ért. Remélem holnapi visszatérése is ilyen ködmentes lesz 🤞🙏)
    rhumel

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rhumel, öröm olvasni ezt a vidám levélkét! 🥰 Neked is nagyon boldog új évet és jó egészséget kívánok!
      Ezek szerint a gyerekekkel voltatok szilveszter éjszaka? Biztos, jól éreztétek magatokat. A "kis"fiadnak drukkolok, hogy ködmentesek legyenek az útjai és minden rendben menjen.
      Már én is elmondtam a versikét, biztatva magamat, hogy hipp-hopp itt lesz a nyár. 😀 Egyes helyeken az országban már amúgy is tavasz van. Itt sincs hideg, csak ez a sűrű, tejfehér köd takar be mindent egész nap. Sebaj, egyszer csak vége lesz, igaz?😀

      Törlés