2020. november 16., hétfő

Jaj, nagyon unom!

Nemhogy fogyna, egyre csak hízik a köd, reggel még nem volt ilyen kövér. A bezártság mellé pont ez kell, még az erkélyre sincs kedvem kimenni. Ha minden igaz, jön a hideg is, de azt nem bánom, ha megy a köd.  Inkább hideg legyen, csak süssön már a Nap!

3 megjegyzés:

  1. A MOJO cicád nagyon szép Nekem fogalmam sincs , hogy milyen márka !Sajnos az időjárás senkinek nem jó !Az embert lehangolja ez a köd és a hideg ! lesz ez még jobb is ,ha már az igazi télben gyönyörködheünk Lesz hó (aminek nem annyira szoktam örülni , mivel ez más mint a Bukarest utcában )Lapátolás és stb ! Remélem a hangulatod is javulni fog és tudsz örülni a mának !

    VálaszTörlés
  2. Mojo cica (maine coon a "márkája") a lányomé, de sokszor küld róla képet, én meg így távolról is nagyon szeretem. Egyszer régen, egy nyáron át figyeltem egy cicamamát és a kicsinyeit, nagyon okos cica volt és én azóta bolondulok a cicákért. Sajnos én már nem tarthatok, részemről felelőtlenség lenne, ki tudja mi és mikor történik velem, nem szeretném magára hagyni.
    Nálunk is van kert és a kapuig el kell lapátolni a havat, de arra senki sem számít, hogy ezt én tegyem. Többen vagyunk, valaki mindig megteszi, meg szórjuk a homokot is.
    A kedvem nem az igazi, de remélem, lesz jobb is! :)

    VálaszTörlés
  3. Kisütött a Nap! Mindjárt más a kedvem és világos van! :)

    VálaszTörlés