2012. szeptember 24., hétfő

Bloghátterek őszre 1.

Bloghátterek..., na igen. Nekem kikapcsolódás, másoknak talán segítek velük.
Nehéz a szomorú gondolatokat elűzni, valójában nem is sikerül, mert valahol hátul a fejemben és a szívemben állandóan ott motoszkálnak. 
Boldogságok is vannak, persze hogy a gyerekek! Kicsilány már négy ötöst kapott a gimnáziumban, a kémia szabályosan elbűvöli. Nem rám hasonlít, az biztos! Kislegény végre gitározni tanul, a furulya nyugdíjba ment. Nagyon jól halad, állítólag az átlagnál gyorsabban. A felső tagozattal még mindig nincs kibékülve, de már kezdi megszokni, hogy itt másképp működnek a dolgok.
És akkor a hátterek:




2 megjegyzés:

  1. De jó a Gyerekekről olvasni! (Ha lesz végre valamikor időm, én is írok majd a mieinkről e-mailben)
    A kémia annó engem is teljesen elbűvölt. Egy ideig:)))
    Olyan hihetetlen, hogy "Kicsilány" már gimnazista... Rettentő gyorsan repül az idő.
    A sok-sok öröm, amit unokáid szereznek Neked, majd lassacskán segít, és elűzi a mélységes szomorúságot, fájdalmat. Majd, kicsinyenként.(A gyászban nem repül az idő, mint a gyerekek életében...)

    VálaszTörlés
  2. Elcsépelt mondat, de igaz, hogy az élet megy tovább. A gyerekek tanulnak, dolgoznak, teszik amit kell. Így is van rendjén. Mi pedig örülünk a sikereiknek és a szeretetük melegíti a lelkünket. Mi is folytatjuk a mindennapi kis életünket, néha azért eltörik a mécses, de vigasztal a tudat, hogy viszonylag keveset szenvedett és már ő akart menni. Azért a 91 évbe bele lehet fáradni.
    Bizony, Kicsilány most lesz 13 éves, Kislegény betöltötte a 11. évét, ők nőnek, mi meg megyünk össze. Az éveink számát már nem is említem, de Te tudod, hogy az enyém tízzel több, mint a tiéd. Hm. Jó volna még sokáig örülni a gyerekeknek!

    VálaszTörlés