2009. március 4., szerda

Ez van mostanság

Tavaszi fáradtság, vagy mi a szösz? Az ihlet hiánya, vagy csak éppen nem történik velem semmi különös. A fejem meg, mint ahogy az már máskor is előfordult velem, levegővel töltött lufiként ücsörög a nyakamon.
És a tavasz? Hát ilyen egy igazi tavasz?!

7 megjegyzés:

  1. Hát ilyen! Persze, hogy ilyen! Ez a mostani ilyen. Nehéz, bonyolult, kissé hitehagyottá is tett minket. Talán a külső körülmények miatt is van ez most... Csak légy kis türelemmel és meglátod mi lesz itt.
    Hidd el, valami készül Hunniában. Ha más nem, tavasz lesz, ragyogó tavasz. Csak azt a tizenhét pillanatát kell kivárnunk...

    VálaszTörlés
  2. Jó, jó, azt a tizenhét pillanatot kivárom, de aztán legyen ám tavasz! :)))
    Optimizmusod töretlen. :)

    VálaszTörlés
  3. Kell, hogy "töretlen optimizmust" erőltessek magamra. Ja, mert még összetörnék valamit. Megpróbálok mostanság így élni, hátha könnyebben viseltetik irányomban az élet.

    VálaszTörlés
  4. Teljesen igazad van, csak kicsit nehéz megvalósítani. Én is próbálgatom, de vannak pillanatok, amikor már nem megy, amikor a gyerekeim és az unokáim jövőjét kutatom... Nnna, majd csak lesz valahogy!

    VálaszTörlés
  5. én is)?) valami kozmikus(abb) tavaszi(?) fáradtságot érzékelek - mint a szokásosat... :(

    VálaszTörlés
  6. Aliz, én úgy hiszem, hogy a gazdasági és egyéb körülmények - jövőkép - is meghatározhatják a közérzetet. Talán ez már nem is az időjárás milyenségén múlik, bár a mai, például itt nálunk, kritikán aluli! A legrandább őszi nap sem lehet ennél csúfabb!

    VálaszTörlés
  7. Megnézitek?

    Petőfi a metróban: http://www.youtube.com/watch?v=A-BmIRW7wXs

    Petőfi a Nyugati aluljáróban: http://www.youtube.com/watch?v=ckMHL3CclsU

    VálaszTörlés