2008. május 7., szerda

Átalakulás?

Ha minden így megy tovább, szép lassan átalakulok fotós bloggá!
Ma délelőtt legalább 2 órát traccsoltam Apóval, gyakran előfordul, nem tartozunk a "két szót sem szólunk egymáshoz" stílusú házaspárok közé. Szerencsések vagyunk, hogy még ennyi év után is van mondanivalónk egymásnak, és az nem csak a családi ügyeket érinti, hanem a világ dolgait is. Apókám, bár nem fiatal, nyitott mindenre, még a költészet iránti rajongásomat is megértéssel fogadja, meghallgatja, vagy elolvassa az épp felfedezett verset, megbeszéljük. Nem mindig találkozik a véleményünk, de épp az a jó, van min vitázni. A politika is ilyen terület. Azért van amiben tökéletesen egyetértünk, például mindketten elmondhatatlanul szeretjük az unokákat! :) Más is van persze, az élet főbb dolgaiban nagyon is egy húron pendülünk.
Később a lányom hívott, most nem beszéltünk sokat, mert nekem ebédet is kell Apónak adni, nem elég a szellemi táplálék! Amikor este telefonál egyszem lányom (van egyszem fiam is, de ő nem arról híres, hogy telefonálgat!), na akkor jó esély van rá, hogy akár 3 órán keresztül is folyik a társalgás.
Ezek után mit írjak a blogba? Mindent kibeszélek, megbeszélek, ide nem sok marad..., a fényképek és nagy ritkán valami, amit még nem mondtam el.

5 megjegyzés:

  1. igy a jó;sokkal többet ér az élő beszélgetés, mint az írott blog!

    VálaszTörlés
  2. ...mármint azoknak , akikkel beszélgetsz! :)

    VálaszTörlés
  3. Értelek és igazad van. :))

    VálaszTörlés
  4. :)
    Van azért egy enyhe sejtésem: ha mondjuk puncstorta mellett, kávét kevergetve ülnénk egymással szemben, nem maradnánk szótlanok, mégha előzőleg "agyonbeszélgettük" volna magunkat - másokkal :)

    VálaszTörlés
  5. Ez igaz, de élőben olyan más! :)) Te ismersz, nem vagyok grafomán, de beszélni azt rengeteget tudok! :))) ;)
    Volt hozzá "szerencséd"... :)

    VálaszTörlés