2007. október 28., vasárnap

Csak úgy firkálgatok

Öröm lenézni az erkélyről! Messzire is érdemes nézelődni, és jó - úgy általában - nyitott szemmel járni a világban. Teljesen belegabalyodtam a fotómasinám madzagjába, nem tudok szabadulni! :)
A sok hülyeség mellett gyönyörű dolgokat láthat az ember gyereke, és akkor mindjárt elviselhetőbb a rossz, a csúnya és a hülyeség is. Bár ez utóbbi elég nehezen.
Az órákat átállítottuk, fura most ez a hirtelen jött sötétség. Még sok dolgom van ma, de kicsit meg vagyok zavarodva, folyton azt hiszem, hogy már nagyon későre jár.
Közben szól a zene: Words (FR. David), kinek van így kedve a konyhába menni? Jó kis fokhagymás húst sütök Apukámnak, eredetileg krumplipüré kísérte volna, de tegnap jött a rendelés, hogy inkább zöldborsó főzeléket enne. Hát akkor legyen zöldborsó. Ebből is csak azt látom, hogy már nagyon jól kezd lenni, hála Istennek!
Szerdán jön Kislegény, nálunk alszik, aztán csütörtökön megy is haza, de nagyon jó lesz, mert pont egy ilyen drága kis mókus kell most nekünk, hogy a mindenféle betegség, öregség hátrébb vonuljon az életünkben.
Tegnap mesélte a lányom, hogy Kicsilány egyik osztálytársa náluk volt és azt mondta: Tetszik tudni, a S.(Kicsilány) nagyon okos, olyan okos, mint Vágó István! :))
Később beszélgettek, többek között Szent Imre hercegről és a lányom elmondta nekik, hogy ki volt Imre édesapja, hogy meghalt, mielőtt király lehetett volna, stb., mire Kicsilány: Látod Niki, az anyukám pont olyan okos, mint én. :)) - Így. A lányom nagyon megtisztelve érezte magát. :))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése