2010. október 12., kedd

Túl sok, túl bonyolult, túl hosszú

Ezt mondogatom, mert volna mit írni, hisz van véleményem mindenről, de inkább hallgatok. Mármint itt a blogban, mert egyébként - családon belül - nem titkolom el, hogy miről mit gondolok.
Felmerül a kérdés, hogy akkor meg mi a csudának van ez a blog? Kell, mert... és ezt most megint túl hosszú volna megmagyarázni és nekem nincs türelmem annyit írni. Mindegy, van és kész! :) Valamikor, valamiért még jól jöhet...

7 megjegyzés:

  1. egyetértek:)
    sokmindent én is hasonlóan gondolok! (gondolom..:)
    (bár talán a blogomban többet kotyogok el, -ki, amit nem is kéne:..; de azért marad is...)

    VálaszTörlés
  2. Igen, Te sokkal nyíltabb vagy, én erre képtelen vagyok. Tényleg sokszor nem értem, hogy mit keresek én itt és fura mód, mégsem tudom lezárni, valami állandóan folytatásra késztet... Pedig érzem és tudom, hogy egyre semmitmondóbbak a bejegyzéseim.

    VálaszTörlés
  3. Akkor nemcsak én vagyok így?

    VálaszTörlés
  4. Miért? - Te is így vagy? :))

    VálaszTörlés
  5. Még jó hogy írjátok, én meg okosodom!

    VálaszTörlés
  6. a téma: én sok régi posztomat a delete gombra bíztam, tartottam itt egy nagy szünetet, mert elfáradt a blogom, azt gondoltam. Aztán adtam néki új ruhát, de kevés volt. Adtam néki egy még újabbat :) És akkor lett tele élettel, tartalommal, kedvvel és képekkel. Meg én is itt. A téma, a cím maradt, utilapu mi más?

    VálaszTörlés
  7. Ezt már egyszer eljátszottam, a freeblogon volt egy személyes blogom, töröltem az egészet, átköltöztem ide, de egy idő után ez a probléma mindig előjön. :)

    VálaszTörlés