2007. július 21., szombat

A remény jegyében

Jelentem, kint 26° van, itt bent 31°, de tegnap 33° volt. Kis felhőcskék úsznak az égen, talán ma valamivel jobb lesz.
Napok óta nem főzünk, nem is kívánjuk a főtt ételt, de ha arra gondolok, hogy még tűzzel is melegítsem a lakást, hát akkor az alapjáraton meglevő izzadságcseppek száma háromszorosára növekszik a fejemen és mindenhol! :)
Sötétség és meleg. Erről a nyárról ez fog megmaradni az emlékezetemben. A sötét a redőnyök miatt van, pedig nem is tudjuk teljesen leengedni egyiket sem, mert az évek során kissé megvetemedtek az elvetemedtek! :)
Szóval, változatlanul csak az életfontosságú tevékenységekre és joghurtokra, gyümölcsre, ásványvízre, gyümölcslére, salátákra, zuhanyozásra (megjegyzem, a bőröm lasssan olyan, mint egy rinocéroszé, mert a krémektől még jobban izzadok!) szorítkozunk. Elvileg most fogynom kéne, ennyire egészségesen rég táplálkoztam, az is igaz, hogy ilyen keveset is rég mozogtam! :)
A szebb jövő reményében búcsúzom, majd jövök...

3 megjegyzés:

  1. Hasonló túlélési technikákkal próbálkozunk :-)
    kac

    VálaszTörlés
  2. De most már jobb, ugye? (gyűjts erőt, mert holnapra megint iszonyú meleg lesz)

    VálaszTörlés
  3. Igen, sokkal jobb és talán már kicsit alkalmazkodik is a szervezetem ehhez az őrülethez. Az ember többet kibír, mint ahogy gondolja. Vackor is valami ilyesmi következtetésre jutott a blogjában. Régi bölcsesség, biztos igaz! :)

    VálaszTörlés