2006. november 22., szerda

No még egy...

13 éves filmről készült kép: akkor született az első unokám, azon a napon hozták haza. Ott állok és gyönyörködöm... :) Azóta, enyhén szólva, kissé megváltoztam, de az unokám is!!! A fiam csak kicsit lett más.

4 megjegyzés:

  1. Endikém, te nagyon udvarias vagy! :) És az a majdnem 10 kg plusz? Nem beszélve a szemüvegekről, na meg egy kis ránctalanító krém sem ártana! :) :) A hajam is kényszerből világosodott ki, mert sok az ősz hajszál. Nem zavar, csak néha ámulok el amikor a tükörbe nézek, hogy jéééé, ez én vagyok? A fejemben még a régi én lakik. :)

    VálaszTörlés
  2. A képre nézve, nekem az első, ami eszembe jut, milyes ügyes ez a "kispapa". Szépen öltözteti vagy pelenkázza a picit. Ilyenkor a férfiak még alig mernek hozzájuk érni, nem ám hogy öltöztetni! És milyen magabiztosan csinálja!
    Mila, szemüvege sok 20 évesnek van már! A hajszín ma már nem gond! A fiatalok is festik! (Én nem szeretem ennél a generációnál! :-( )Van, aki direkt fehérre festeti, vagy ilyen melírt csinál. Ki tudja, melyik a természetes ősz, melyiket festették? Úgyhogy ne aggódj!
    Más: Te tudsz kommentelni a Horgonyba?

    VálaszTörlés
  3. Tyria! Ma még nem próbáltam, de tegnap, vagy inkább már ma éjjel még sikerült. Már a kommentelés... :)
    Kispapa valóban nagyon ügyes, mai napig mindent megcsinál, tud főzni, mosni, vasalni, varrógéppel varrni, bútort készíteni, fabrikálni, az új házukba csodálatos mozaikokat csinált a törött csempékből. A gyerekei imádják, csak kicsit "linkóci". Mindent megcsinál, segít, csak ne várják tőle, hogy akkor, amikor kell, hanem fogadják el, hogy akkor csinál mindent, amikor neki kedve tartja. Szerintem így is ritkaság a mai világban.
    A lányom meg mindent megszerel. Hármasban éltünk sokáig, megtanultak mellettem mindent, szükség volt a munkamegosztásra. Most mindkettő nagy hasznát veszi az életben. :)

    VálaszTörlés
  4. Endikém! Nem vitatkozom, elfogadom... :) Még jól is esik. :)

    VálaszTörlés