2006. október 27., péntek

Nincs gipsz!

Ennyi szomorúság után jöjjön vidámabb hír.
Kicsilány gipszét levették. Még fel van kötve a karja, még két hónapig nem szaladgálhat, nem mászókázhat, és még sok-sok dolgot nem csinálhat, de szabadon van a karja és finom mozgásokat, gyöngyfűzés, rajzolás, írás, az egér kezelése :) már végezhet. Szegénykém, majdnem elsírta magát, hogy még mindig korlátozva van a mozgása. Doktor bácsi elmesélte neki, hogy mi történhet, ha nem vigyáz magára, megértette, és ahogy én ismerem, be is fogja tartani az utasításokat.
Csak az írással van elmaradva, mert a matekot bal kézzel mindig megírta. Az írást nem hagyták, inkább vártak, amíg a jobb kezét használhatja. Naponta 3-4 sornál többet az írásból sem gyakorolhat.
Jön az őszi szünet, és hétfőn jönnek hozzánk ők is. Izgulok, hogy nehogy baj történjen vele, de nagyon fogunk rá vigyázni!

2 megjegyzés:

  1. Hahó, Endi!
    Már hiányoltalak, de gondoltam, hogy sok a dolgod. Hétfőn, kedden, szerdán nem leszek, mert itt töltik a szünet egy részét a prücskök. S. nem maradt le az írásban sem, mert mint kiderült, a jobb kezével, ceruza nélkül, követte a betűk írását, így a mozdulat már benne van az ujjaiban. Több a baj a bal kézzel írt számokkal, most át kell fordítani jobb kézre... :)
    Majd, ha időd engedi azért írj, jó?
    Sok puszi!!!

    VálaszTörlés
  2. Tessék: pici idő megy! De még hogy! :)

    VálaszTörlés