2013. március 26., kedd

Ezt sem hittem volna!

Hogy március 26-án ilyen havas képeket fogok a blogomba betenni!? Azt hiszem ezzel és azzal az érzéssel, hogy ELEGEM VAN A TÉLBŐL! - nem vagyok egyedül.
9 megjegyzés:

Ozser írta...

Borka! :) teljesen egyetértek veled!

kyOrsi írta...

nekem már sem erőm, sem kedvem sincs ahhoz sem, hogy tiltakozzak, hogy felháborodjak, hogy puffogjak ettől az időjárástól...egyszerűen szörnyűűűűnek tartom!

Borka írta...

És most is esik! :(
Ráadásul nekem a mindenféle frontoktól rettenetesen fájni szokott a fejem. Már előre félek..., és még az órát is vissza kell állítani, jaj nekem! :(
Na, kibírom valahogy és jön a szép Húsvét..., inkább erre gondolok. :)

Névtelen írta...

És most is esik, szerda reggel van, hétfő óta ez megy. Gyönyörű téli képeket csináltam a kertről. Na de könyörgöm!! Tegyem el karácsonyra? Szerencsétlen Nyúl egyfolytában a Mikulást hívja, de foglalt. Nem beszélve a locsolóversekről... Hull a pelyhest fognak helyettük szavalni:)))
Fejfájás - ugyanezt élem át, vagy másfél hete. (plusz mindenféle izületi is, hólapátos fokozatban...)De hát ma is muszáj volt eldobálni a járdáról, kapuból. A fák, bokrok majd' a földig érnek a hó súlya alatt.
A nap viszont -most éppen-süt. A fénynek legalább lehet örülni. (Igaz kicsit vakít a hó miatt:)))

rhumel

Ági írta...

Csatlakozom az előttem szólókhoz, nekem is nagyon elegem van már a télből. :( Most már majd jön az enyhülés, sőt az eső is, de legalább már a hideg és a hó eltakarodik. Ilyen március végét még nemigen látott itt senki.

Borka írta...

Nagy az egyetértés! :)
Jön az enyhébb idő, bár ez az elfagyott rügyeken már nem segít..., de olvad a hó és ez a lényeg.

Borka írta...

Hmm. Olvad a hó, igen, de ez meg árvizet, belvizet okoz... Most légy okos Domokos! Sehogy se jó?

Névtelen írta...

Árvízre, belvízre felkészültünk...Jaj, ugye nem "úgy", mint a hófúvásos nemzeti ünnepekor?!
De a nap végre tényleg sütött tegnap. Sok még ugyan a hó, majd csak elfogy.:)
rhumel

Borka írta...

Rhumel, itt is olvad már, de az árnyékosabb helyeken még tartja magát. Vasárnap megyünk a gyerekekhez, addigra "csak" esőt jósolnak. Hátha nem lesz igazuk. :)
Reményhal...