2013. február 24., vasárnap

Már nagyon nem szeretem ezt a telet!

Most meg esik, esik, esik és esik, vigasztalanul esik az eső. Szürkeség, sötétség mindenütt. Szürke az ég, a táj..., brrrr!
Gyere már tavaszi napsütés, kéken ragyogó égbolt, harsogó zöld fák, bokrok, kipattanó rügyek, színek - nagyon hiányoztok.
Elegem van a nyomasztó téli időből!!! Piros lapot neki! - igen! Hm. Pedig nem is szeretem a focit. :)

5 megjegyzés:

  1. Nem vagy egyedül ezzel. Szép a fehér tél de már elég. Főleg ez amikor minden csupa sár és víz. Már nyomasztó valóban. A városban a beton rengetegben ott még elmegy valahogy.

    VálaszTörlés
  2. Borka, a jövő héten már csili-vili idő lesz meglásd:)

    VálaszTörlés
  3. Ozser, sár itt is van, csak nem az utcán, hanem a kertben. Olyan szomorú látvány, mert az autósok úgy felszántják, mintha traktor ment volna arra. Remélem, a tavasz, a fű majd eltünteti.

    Orsi, úgy legyen! :)

    VálaszTörlés
  4. Borka! :) Mit keresnek az autósok a kertben?. Nálunk vannak olyan helyek ahol még járda sincs rendes. Az útról nem is beszélek amely csupa kátyú - már ha ezt útnak lehet nevezni. reménykedjünk hogy most már jön a tavasz és színesebbé válik körülöttünk a világ.

    VálaszTörlés
  5. A kert végében vannak a garázsok és a parkoló helyek. Le akarták betonozni az egész udvart, de ebbe nem egyezett bele a párom, mert minden fűszálért kár.
    Igen, pénteken már március lesz! :) Jöjjenek a színek és a fények!

    VálaszTörlés