2012. április 24., kedd

Nagy az öröm

Mostanság nem sok öröm ér, sőt! Nagyon sokszor vagyok dühös, bánatos, néha elsírom magam, például amikor éhező, nyomorban és kilátástalanságban élő gyerekeket, öregeket, önhibájukon kívül munkanélkülivé vált felnőtteket látok, hallok. Nagyon szomorú lett a világ.
Szerencsére, családon belül azért akadnak még örömök. A mostani nagy-nagy örömömet Kicsilánytól kaptam, kaptuk. Egy sikeres felvételi vizsga után, ősztől már a budapesti Eötvös József Gimnázium tanulója! Nagyon drukkolok neki, hogy ott is legyen olyan jó tanuló, mint az általános iskolában, hogy sikerüljön megvalósítania az álmát. Sebészorvos szeretne lenni.
A mai körülményeket elnézve, nem lesz könnyű dolga.
Bízom benne, vagy hogy is mondjam? - szeretném, ha azt még megérném! Aztán még azt is szeretném megérni, hogy Kislegény álma-vágya is teljesül. :)
Aztán megint kitalálok majd valamit, amit még nagyon szeretnék megérni és akkor egész jól el fog telni a hátralévő idő. :)

4 megjegyzés:

  1. Jaj de jó hír!!! Veletek örülök, tiszta szívemből.

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok! Ez igen jó hír! És az Eötvös egy nagyon jó iskola. De nagyon elcsodálkoztam, hogy már gimibe megy a kisleány. Hogy elment az idő! :-)

    VálaszTörlés
  3. :)) Nagyon köszönjük! 7. osztályos gimnazista lett bizony.
    Elszaladt az idő! 13 éves lesz ősszel. Itt a blogban azért megmarad Kicsilánynak, egyébként sem magas, ráillik a név. :)

    VálaszTörlés