2010. június 27., vasárnap

Zümzüm

Hogy egy szúnyog milyen idegesítő tud lenni! Itt köröz a fejem körül, hallom a zümmögését és nem tudom kupán vágni, mire lecsapnék rá, már el is repült. Magamat viszont sikerült jó csattanósan eltalálni. :)
Biztos azt hiszi a lelkem, hogy fogócskát játszom vele, pedig nem, ez nagyon is vérre menő harc - szó szerint.  Ну, погоди! (No, megállj csak!)

5 megjegyzés:

  1. Nézz be majd hozzám, tettem fel szunyogos bejegyzést a napokban, van egy jó riasztó spray-bió.
    Nálunk is hadseregnyi szúnyog van.::(

    VálaszTörlés
  2. Nemrég vettem egy elektromos szúnyogriasztót, szerintem nem sokat ér, meg büdös is.

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm a tippeket, eddig nem volt rá szükség, hogy ilyesmivel szereljem fel a lakást (csak a Balatonon használunk riasztót), de látom már, hogy itt sem ússzuk meg. :(

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm emilkét, kisfiamnak átküldtem kinyomtatásra.

    VálaszTörlés
  5. Nekem az ujjaimon, közöttük, és a kézfejem is teli van csípéssel, az arcom is tisztára olyan, mintha himlős lennék, és elvakartam volna, éjjel ugyanis csak ezek a testrészeim lógnak ki a takaró alól:-( Napközben hosszú ujjú pulóverben, és hosszú nadrágban jártam - idáig. De most eljött a jó idő, és a szúnyogok száma a lakásban napközben sem csökken. sem csökken.Most süljek meg, vagy szívassam a véremet? Igaz, a véradás után felfrissül a vérünk. Csak ne viszketne olyan nagyon!:)))

    VálaszTörlés