2010. június 16., szerda

Most mégis mi van?

Tegnap nyár és este vendégek, ma reggelre ősz, holnap - most még úgy néz ki - ismét nyár, hétvégére a Yahoo szerint megint ősz köszönt ránk.
Ezzel az ősszel csak az a baj, hogy nem az ezerszínű, langyos, hanem a szürke, esős, a csúnya. Még verseket sem volt kedvem olvasni... Aludni, ahhoz lett volna kedvem leginkább.

3 megjegyzés:

  1. Hogy mi van?
    A sáros kerten kívül -megint épp lóg az eső lába:(((- ugyan hőségmentes, de nyomott idő. Dilemma elé állítja az embert, miben induljon el, hogy ne fázzon, de ne is cipeljen mindenféle kabátot, kardigánt hazafelé.
    Kicsit kezdem unni,hogy az "angol" téma (=időjárás) főszerepre tört az életünkben. Na, majdcsak lesz azért egyenletesebb nyár is, tervezhető hétvégékkel?

    VálaszTörlés
  2. Ne is mondd!!!!Az alváshoz nekem is nagy kedvem van.:)
    Gondoljunk azokra,akiket elöntött a víz és mindjárt jobb színben tűnik fel a helyzet.Bár az elmúlt 2 napban nagyon kinyúltam az idő miatt: a pulzusom 56 volt.:(

    VálaszTörlés
  3. Ma délelőtt fájt a fejem, aztán este leszakadt az ég.
    Fura az egész, én még ilyen fekete felhőket sosem láttam.
    Rhumel, én itthon is hol felveszem a melegebb holmit, hol meg leveszem, egy napon belül is bizonytalan minden. Nem csoda, hogy ilyen központi téma lett az időjárás! :(

    Mammka, gondolom, most ez hiányzik neked a legkevésbé. Azért az az 56-os pulzus nem semmi, nem csodálom, hogy álmos vagy Te is.

    VálaszTörlés