2010. június 30., szerda

Jó tett helyébe...

Tudom, hogy Rhumelnek a rigó nagyon sokat jelent, ezért, amikor sikerült végre közelről lencsevégre kapnom egy aranyos kis rigót, küldtem neki a fotókból, és lám: cserébe ezt a gyönyörű fecskefarkú pillangót kaptam. (Azért ez így nem teljesen igaz, mert nem kölcsönösségi alapon, szoktunk mi egymásnak képeket küldeni csak úgy, minden különösebb ok nélkül, talán baráti szeretetből...?)

6 megjegyzés:

  1. A rigó és a pillangó is a barátaim, szeretem őket, ki alkotta az új hátteret, olyan üde a két kis virágcsokor, bár a kalap mintha az előzőben is meglett volna,
    a bejegyzéssablon lemaradt, én bemásolhatom: div styles.....?

    VálaszTörlés
  2. :) Nemcsak talán, biztosan barátságból.
    Így lenne ötösöm a lottón, mint ahogy a pillangót mellékelve mindjárt arra tippeltem gondolatban, no ezt a képet viszont fogom látni a Csalamádéban...:)
    (Fecskefarkút, gyermekkorom kedvenc lepkéjét már ritkán látni, ez a kenesei kilátónál röpködött körülöttünk.)

    VálaszTörlés
  3. Csupacska, az összes bloghátteret én csinálom, ezt is én rajzoltam, raktam össze. Nagyon szeretek ezzel szórakozni! Már egész gyűjteményem van, lassan minden napra juthatna egy mááásik! :)
    Bemásolhatod a div styles... kezdetűt, annyi történik csak, hogy a bejegyzéseid mindig egy stílusban jelennek meg, mégpedig, hogy a teljes sorok egyformán töltik ki a teret.

    VálaszTörlés
  4. Rhumel, bár lenne ötösöd a lottón! :)
    A barátságban azért nagyon bíztam ám! :)
    Szép ez a pillangó és jó szemed van, hogy azon a nagy réten (ami a másik képen van) megláttad.

    VálaszTörlés
  5. Bárcsak a szemem lenne jó:)
    A lepke röpködött, aztán leszállt. NAgyon türelmes fotóalany volt.

    VálaszTörlés