2010. február 18., csütörtök

Hátterek (jó szórakozás!)

Ez csak pár darab, van mééég! - azokról nem is szólva, amiket kidobtam, mert vagy nem tetszett a végeredmény, vagy túl sötétnek, túl mintásnak bizonyultak. A fejléchez szükséges feliratokat - gif formátumban - külön szoktam megrajzolni, írni. A hasznos rész középen: 840 px széles, a teljes méret: 1280x800 px, ha valakinek megtetszik bármelyik és tudja használni, csak tessék, lehet vinni. :)

3 megjegyzés:

  1. Nagyon szépek! De engem például az a betűtípus érdekelne, amelyikkel az ez előtti Csalamádé volt felírva (az a kicsit csavart fonalszerű gyönyörűség).

    VálaszTörlés
  2. És még valami: vár egy játék a blogomban, ha van hozzá kedved. :)

    VálaszTörlés
  3. Nahát Bikfic, mostanáig kutakodtam a gépemben, a régi gépemből lemezekre kimásolt adatok közt, de nem találtam azt a betűtípust. :(
    Ez a Csalamádé-felirat elég régen készült, akkoriban a neten volt olyan lehetőség, hogy kiválasztott betűvel, színnel bármilyen feliratot meg lehetett írni és le is menthette az ember gyereke. Valószínű, hogy ezt is így "alkottam".
    De..., a neten is böngészgettem a free fontok oldalain és találtam valami hasonlót, talán lehet belőle - egy jó programmal - olyan zsinór-szerűt csinálni.
    Az oldal: www.fontstock.net
    A betű: ArtNouveau.zip
    Most pedig megyek és megnézem a játékot! :)

    VálaszTörlés