2009. április 14., kedd

Mennydörgés, villámlás, zuhany, szivárvány

Mindez röpke félóra alatt!

(Változatlanul bizonytalan vagyok a képek kinézetét illetően. Itt nálam elég jól néznek ki, de lehet, hogy máshol sötétnek, vagy túl élesnek látszanak, fogalmam sincs... Ez most már mindig így lesz?! )

12 megjegyzés:

  1. Április van! Bolond egy hónap na:)
    Április - füttyös, fiús...
    Április a dolgok megalapozója.
    Ne csodálkozz, hogy félóra alatt ennyi minden történt.
    A képeid pedig.... háááát, nálam nagyon szépek. :D :D

    VálaszTörlés
  2. Képek rendben, ne aggódj :)
    Szépek, kontrasztosak, megfelelően világosak és ahol kell sötétebbek, mint a záporos ég pl.
    De a szivárvány élesen kirajzolódik és a képen jobbra lentebb a napsütött háztetők is csillognak. Szóval csak fényképezz, mi meg élvezzük a látványt!:)
    rhumel

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó sikerültek a fotók, nincs gond :) Pontosan tükrözik az időjárás változékonyságát.

    VálaszTörlés
  4. Nálam, jelentem, tökéletes!
    Képzeld, én meg mosogatás közben nem vettem észre semmit nem érzékeltem az egészből, és Újmoci alaposan elázott. Szerencsére semmi bajanem lett!

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm a visszajelzéseket, nem tudom, mikor fogom megszokni ezt a képernyőt... Lassan azért beletörődöm, hogy itt ilyenek a képek. :) Nálam sokkal élesebbek, mint a régi monitoromon, gyönyörűen kijönnek a részletek, csak attól tartok, hogy máshol az túl élesnek hathat. Szóljatok ám, ha valami nem stimmel! :)

    VálaszTörlés
  6. Mila, tulajdonképpen mitől más a képernyőd: attól, hogy Vista, vagy hogy notebook?
    Egyébként nálam is tökéletes.

    VálaszTörlés
  7. Attól, hogy notebook! A Vista nem zavar bele. A régi monitor képcsöves volt és talán már rossz is, mert elég homályos képeket mutatott. Ez nagyon szép, éles, csak a színek...!!! Nagyon zavar, hogy változnak. Felül sötétebb, mint alul és a kihajtás szöge is számít. Nem tudom eldönteni, hogy most melyik az igazi? Világosítsam, vagy sötétítsem a fotót? Az vigasztal, hogy Sasó szerint ahány képernyő, annyi változat. :) Majd megszokom...

    VálaszTörlés
  8. Érdekes, amit mondasz, ez nekem még sose jutott eszembe. Most kipróbáltam, döntögettem picit a kijelzőt és bizonyos helyzetben tényleg sötétebb felül. Próbáld szemmértékkel bemérni, hogy a szemedre merőleges legyen a kijelző síkja és akkor nem lesz különbség a lent-fent között.

    VálaszTörlés
  9. Bikfic, én bárhogy döntögetem, mindig sötétebb felül! Lehet, hogy bennem van a hiba, elég magas nekem ez az íróasztal. :)) Felálltam, leültem, mindegy. Ez ilyen. Most majdnem egyenes a kijelző, így valamivel jobb, csak kicsit világos, pedig már sötétebbre állítottam a színeket is. Majd megszokom, mert ezért talán mégsem szököm meg!!! :)

    VálaszTörlés
  10. Azért köszi a tanácsot, mert most tényleg jobb! :))

    VálaszTörlés
  11. Szerintem nagyon jók ezek a képek. Legalábbis nálam. A színük is jó meg egyébként is.

    VálaszTörlés