2009. március 26., csütörtök

Változások

Holnap lesz a nagy nap! Búcsút intek ennek a monstrumnak itt az íróasztalomon. Már régóta foglalkoztatott a gondolat, hogy bármily kedves a szívemnek (hűségesen szolgált, nem lehet rá panaszom), de eljárt felette (is) az idő, le kell cserélni. Nem megy a szemétdombra, nem, nem, ahhoz nem volna szívem, megy a gyerekekhez - gyakorolni, tanulgatni még jó lesz.
Internetje nem lesz, új tájakat majd akkor lát, ha a fényképezőgépről letöltenek neki, csak hogy ne fájjon a szíve (mert az van ám neki!) az ismeretlen szépségek után.
Az új gép kicsi lesz, egy notebook, aztán majd mondogathatom neki, hogy no, te book, te mit tudsz? Teljesítménye sokkal nagyobb és nagyon sok olyan dolgot tud, amit én még csak sejtek..., de majd megismerkedünk, és ha minden jól megy, majd jövök. :)

8 megjegyzés:

  1. most már holnap van és ezzel boldog újgépezést kívánok, ne ijedj meg, ha valami nem ott lesz rajta, mint a másikon, meg van az úgy is, de hogy például ágyból, párnák közt... hohó :))) majd kérjük a beszámolót!

    VálaszTörlés
  2. Ez aztán az izgalmas hír! Jó kis szórakozás, feladat, időtöltés lesz, míg belakod :)
    Szép napot Neked és a kis új jövevény "Noténak".:)

    VálaszTörlés
  3. hasonló gondolatokkal játszaddozok, én is egy ideje, miközben a mostani "monstrum" lelassulásával kínlódok..., de nekem a laptop betűzete kicsinek tűnik, meg egér nélkül én nem boldogulok...
    Hogy viszed át az új gépre a dokumentumokat?
    (bocs,majd még egy-két tapasztalatodért fogok itt rimánkodni! :)

    VálaszTörlés
  4. Ezt nevezik élethosszig tartó tanulásnak! Gratulálok Borka! :-)

    VálaszTörlés
  5. Modern szelek fújnak arrafele :)))

    VálaszTörlés
  6. Vajon mit érzett NOÉ, amikor elhagyta a biztonságos "bárkát"? Talán hasonlókat? :)

    VálaszTörlés
  7. Na, már itt is vagyok! Egyelőre ez a főpróba. Billentyűzetet szokni kell, dokumentumok még nincsenek föltéve, de az internet volt a legfontosabb!!! Képeket már nézegettem, valahogy világosabb lett mind. A színek is máshogy látszanak, kicsit furi. Aliz, van hozzá egerem, lehet kapni!
    Most ennyi, megyek vissza telepítgetni, mindenkit üdvözlök! :)

    VálaszTörlés
  8. Ez gyors volt:) További jó szöszmötölést a géppel :)

    VálaszTörlés