2009. január 18., vasárnap

Ködös minden: a táj, a jövő...

Lehet, hogy volt, de én nem emlékszem ilyen ködös, szürke télre. Elvesztek a színek. Elvétve akad pár őszről megmaradt levél, aranyos színekben őrzik még az őszi napsütést, de a többi...! Kék eget és tobzódó színeket szeretnék már látni! A hideg nem zavar, de ez az egyhangú szürkeség, ez nagyon!

6 megjegyzés:

  1. Szürkeség van, bizony! :)
    Bár itt nálunk péntek-szombat igazán verőfényes volt, állíthatom, az ég még mindig gyönyörű kék. Mint a nefelejcseid színe, olyan volt :)
    "Január, február, itt a nyár."
    Én, Veled együtt, a atavsszal is kiegyeznék egyelőre :)

    VálaszTörlés
  2. Errefele is több mint egy hete hideg, de napsütéses, havas tél van, szerencsére. A ködöt és a szürke eget én is nehezen bírom.

    VálaszTörlés
  3. Kedves Borka!
    Tudod ki az optimista, Aki a ködöt és a szürkeséget szükséges rossznak tartja :) Hát én optimista vagyok ezért. És ilyenkor, mikor beszürkül, mindig elutazom kicsit (ugye tudod hogyan - sejted hova?) és elég az a pár perc, megnézni, meghallgatni az éntengerem képeit, hangjait... és máris azt mondom mint rhumel: Január, február, itt a nyár :))) Hát!

    VálaszTörlés
  4. Milaborka, Versek tudója, és vers-blog Mindenkori Javítója, kösz a segítséget, a rigók máris rendben :) Már csak a tavaszi, ködoszlató füttyszavukra kell várni.

    VálaszTörlés
  5. Rhumel, ennek igazán örülök! :) Már jártam a rigóknál és valóban sikerült. :)) (Micsoda megtisztelő címek!) :)))
    A tavaszt, igen, azt várom, de nagyon! Jobb időben talán erre is jársz majd... :)

    Sasó, belőled sugárzik az optimizmus, nagyon ritkán olvasok nálad borús hangulatú bejegyzést. :) Én néha lelombozódom, de olyankor várok kicsit, aztán elmúlik. :)

    Klematisz, te olyan gyönyörű városban élsz, ott még a köd is szép lehet! Személyesen nem jártam Brassóban, de a lányom igen és ő ódákat zengett, hogy milyen meseszép az a hely! :) Képekről én is ismerem, és igazat kell adnom a lányomnak. :)

    VálaszTörlés
  6. Valóban szép hely, én is még mindig csak ismerkedem, mert csak 2 éve élek itt :)

    VálaszTörlés