2009. január 2., péntek

Buli volt!

Na végre! Eljutottam ide is.
Nagyon jól sikerült a mi kis gyerekcentrikus szilveszteri mulatságunk! Tv csak éjfélkor volt, amikor meghallgattuk a himnuszt, egyébként szólt a zene (kemény rock - Kislegény kedvéért, funky - Kicsilánynak és persze mindkettő Mamikának, nekünk Apóval már nem jutott, de az igazság az, hogy nem akartam őket sokkolni a mi kőkori zenéinkkel!) :)
Táncoltak, énekeltek, ettek-ittak, időnként dudáltak(tunk), vígan voltak(tunk). Bólét is csináltunk - alkoholmenteset! - volt hozzá vidám kis esernyő, jópofa szívószállal. Fogyott a fagyi is, a gyümölcs, a sajtos süti, ropi, mogyoró, csak virslit nem kért senki... Éjfélkor kölyökpezsgővel koccintottunk és Mamika kinyitotta a meglepetés pezsgőt, ami nagy durranással teleszórta a szobát színes konfettivel. :) Nagy ováció fogadta a tűzijátékok kezdetét, majd ez a lelkesedés a tűzijátékok számának növekedésével csökkenni kezdett, jóból is megárt a sok és még 1/2 2-kor is durrogtattak.
Apó éjfél után elment aludni, mi még tartottuk a frontot, a két gyerek olyan jól érezte magát, hogy úgy nézett ki, reggelig le sem fognak feküdni. 2 óra körül (Kislegény még soha nem maradt fent ilyen sokáig!) aztán végre fáradni kezdtek és 3 órakor már mindenki ágyban várta a szép álmokat.
Másnap reggel 10 körül ébredtünk (nem is rossz!), az egész napot együtt töltöttük, szépen esett a hó, finom volt az ebéd, sokat játszottunk, beszélgettünk, aztán késő délután felszedték a horgonyt és elvitorláztak haza.
Én még "sikeresen" szétdurrantottam egy konfettivel töltött lufit, azt még nagyjából összeszedegettük és azóta egyfolytában pihenünk... :)
Ha minden összejön, akkor jövőre(idén) velük, ugyanitt! :)))

5 megjegyzés:

  1. Ezt nagy örömmel olvastam :)))

    VálaszTörlés
  2. Örülök a derűs szilveszterednek. Igen, az unokák meg tudják mozgatni a nagyikat.
    Mi az, hogy "kőkori" zene? Az a retró! Szilveszterkor minden jól jön! :-)

    VálaszTörlés
  3. Tyria, ha látnád amikor grimaszolnak! :) Ők nem szeretik az én retrómat (60-70-es évek), de Mamika retróját igen! Elvégre azok a zenék amiket hallgatnak sem mai számok, csak a lányom ifjúságából valók. Tőlem sem idegenek, hallgattam épp eleget anno... Akkor még morogtam érte, ma már majdnem tetszik! :))

    VálaszTörlés
  4. Kedves Borka!
    Boldog új évet kívánok Neked és a családodnak!
    Samu

    VálaszTörlés
  5. Nagyon köszönöm Samu! :) Neked is minden szépet és jót kívánok az új esztendőben. :)

    VálaszTörlés