2008. augusztus 20., szerda

Csak egy kis ízelítő a budapesti ünnepből :)

Ezt nem tudtam kihagyni!

2008. augusztus 13., szerda

Majd..., valamikor...

Most tehernek érzem, nincs benne öröm, ha újra örömmel írok, akkor, de csak akkor! - visszajövök.
Kérlek benneteket, ne írjatok megjegyzést, attól lelkiismeretfurdalásom lesz és azt most nem szeretném.

2008. augusztus 10., vasárnap

Komolytalan az egész!

Mindenki olyan humoros, vagy lírai, vagy haragos, vagy bármi, tehát van egyéniségük, stílusuk, csak én szerencsétlenkedem itt a csalamádéban. Benne vagyok nyakig, pedig ma lecsóba csaptam, csalamádé se közel se távol.
Olajjal főztem, meg is van az eredménye, nem lett olyan finom! Nem tudom az olajat megszokni, a margarin (főző) elmegy, a zsírt már nem tűröm, de a margarinom elfogyott... Pedig angolszalonnát is tettem alá, de még az sem tudta elbolondítani. :(
Olimpia megvan, köszöni szépen. Nem nagyon jeleskedtünk eddig (mert azért félfüllel hallom ám, hogy mi történik!).
Apó is megvan, sőt, az egész család, ki itt, ki ott, de vagyunk. Én is vagyok, de minek?! Olyan furcsa ma a hangulatom, fáj a fejem és csak beszélek hülyeségeket miközben reszelgetem a körmömet, mint a nyuszika.

2008. augusztus 9., szombat

Olimpia

Felkészültem a legrosszabbra. Apó most mást sem fog nézni, csak az olimpiát. Na jó, még híradót is.
Mit lehet ilyenkor tenni? Hátat fordítok a tv-nek, amúgy sem vagyok nagy híve, nem esik nehezemre. Az olvasásban azért zavar. Még a gép előtt ülve tudom a legjobban kikapcsolni. Talán később lanyhul az érdeklődése...

2008. augusztus 6., szerda

Változatlan a helyzet

Se levél, se blog. :(((

2008. augusztus 5., kedd

Semmi...

Változatlan minden. :(

Várom, de...

...még nem jött levél...

2008. augusztus 4., hétfő

Meglepetések

Kettő is. Melyikkel kezdjem? A jóval! A rossz ráér.
Tehát, a kellemes meglepetés Similis részéről ért, aki megajándékozott ezzel:
Bevallom őszintén, eddig nem olvastam és nem is tudtam, hogy ő szokott nálam olvasgatni, nézelődni, ezért aztán számomra ez a meglepetés igazán nagy, örülök neki. Kiérdemeltem? Nem tudom, de ha úgy vesszük, hogy minden blogger kreatív is egy kicsit, akkor biztos. Nagymamaként és a szép képekért kaptam. Hogy milyen nagyi vagyok, azt én nem tudom megítélni, azt a kis unokáim jobban tudják, én csak azt adom ami vagyok, mást nem is tehetnék. A képekkel nekem sok bajom van, soha nem vagyok elégedett, de nagyon örülök, ha másoknak tetszenek.
Egy kevés munka is jár ezzel a díjjal, lássuk csak:

Az adományozás szabályai
  1. helyezzük ki a kitüntetésképp kapott logót a blogban
  2. nevezzük meg saját blogunkban az adományozót,
  3. díjazzunk 5 eddig még a címre nem jelölt blogírót,
  4. hagyjunk üzenetet a kiválasztott blogokban.

Találnom kell 5 olyan blogírót aki még nem kapott ilyen díjat, de én ismerem... Mindjárt, mindjárt, nem kell elkapkodni!

Metahari
Több blogot ír egyszerre, fotózik, kirándul, verseket gyűjt, gondolkozik (rengeteget!), dolgozik, érdekes és nagyon jó a humora, és én neki köszönhetem, hogy blogíró lett belőlem, nem is beszélve a rengeteg segítségről amit kezdő blogtulajdonosként és kezdő fotósként kaptam tőle. Könyvekre, jó programokra lehet találni nála, ja, és jó zenéket is lehet hallgatni - kell ennél több?! Aki járt már nála, az tudja, hogy a felsoroltakon kívül is sok érdekességre találhat a blogjaiban.

Rhumel
Édesapja verseit gyűjti, rendezi, képekkel illusztrálja szorgalmasan. Nagy munka, sokszor a régi emlékek szívfájdítóak, de nem hátrál meg, úgy érzi ezzel tartozik Édesapja emlékének.

Andi
Ő az, aki bebizonyítja nekünk, hogy mozgáskorlátozottan, "mociban" ülve is lehet az életet nagyon is kreatívan élni, hogy az élet úgy is lehet gömbölyű!

Kac
Tessék csak megnézni, a blogja rögtön elárulja, hogy miért kapja a kreatív blogger díjat tőlem! Szellemes, humoros címek, jó képek, én nagyon szeretek odalátogatni.

Sasó
és az ő utazásra csábító képei. Gyönyörűek, az embernek rögtön indulni támad kedve!

Nos, a jelöltjeim megvannak, a sorrend teljesen a véletlennek és nem a kreativitás mértékének tudható be. :)

Most jöhet a kellemetlen hír: Mindenkinek, akit érint...! Eltűnt (vagy én vagyok a bűnös?) a Képesek vagyunk blog. Nagyon sajnálom, mert szerettem, néha még mostanában is olvasgattam. (Talán ez volt a baj, nem tudom.) Ha én vagyok az okozója, ezerszer is bocsánatot kérek.

2008. augusztus 2., szombat

Próba!

1, 2, 3...
Egy új programot nézegetek, hogy működik-é?

Működik!!! Beírta ide a blogba, nagyon jó. Hogy miért hasznos? - azt még ki kell találnom, de biztos jó lesz egyszer...
A Firefox alatt működő ScribeFire kiegészítőről van szó.

2008. augusztus 1., péntek

Meleg és pára... - ez kell nekik!

Én kókadozom, a növényeink meg az égig nőnek! Úgy veszem észre, hogy nekik nagyon is bejön ez a klímaváltozás. Ennek az általam szőlőlevélnek becézett zöldségnek akkora 1 levele, mint az én két kezem együtt. Lassan kinövi a szobát.
Az erkélyen, amíg mi nem voltunk itthon, megszaporodott a gyíkcsalád. Ma láttam egy icipici kis gyíkocskát, de olyan hamar besurrant egy résbe, hogy nem tudtam elcsípni a kattintgatóval.