2008. december 5., péntek

Mikulásnak...

...szeretettel, hátha megkívánja ezt a finom, forró tejeskávét! Hosszú az éjszaka, sok kisgyerek várja őt, jó, ha ma nem alszik el, mert akkor hogyan jut el a sok szép ajándék, finom csokoládé, dió, piros alma, mesekönyv az ablakokba, a kis cipőkbe, csizmácskákba?! :)

10 megjegyzés:

  1. legyen a Mikulásé, jó, de nekünk egy igazit kérünk fényképezni :)

    VálaszTörlés
  2. Kac, hogy őszinte legyek, én nem szoktam tejeskávét inni, csak úgy feketén, minden nélkül iszom. :)
    Majd megkérem Apót, hogy egyik nap engedje meg, hogy megörökítsem a naaagy bögre tejeskávéját. :)) Ő is pirosból issza, olyan reklámbegréből, biztos ismered. Aztán majd jól eltűnik a kávé, és én hiába kattintgattam! Jártam már így, amikor még új volt a masina, úgy kellett belevarázsolni a kész képen a kávét és a habot... :) Valahol itt a blogban meg is van.

    VálaszTörlés
  3. Ja, és ha Te nem jársz erre, akkor senki! Mert erre már a madár se jár..., pont mint a mesében. Írogatok úgy magamnak és Neked, ha jössz... :)

    VálaszTörlés
  4. Neeem is igaaaz! :(((
    Mindig járok erre, igazán :)
    A napom itt kezdődik, már a tejeskávés bögrém is ismer:) "Személyesen" nem találkozunk, mert 5.55-6.15 közt Te remélem még az igazak álmát alszod...
    Délután 5 felé jutok megint ide a géphez, de csak hogy gyorsan meglesselek Benneteket, meg ha lenne e-mailem, azt is elovasnám. De aki nem ír/=rhumel), az ne is várjon választ. Ha 10 utánra már elég a dolgokból, újra jövök.
    Szóval csúf gyanusítgatás,nemcsak a madarak járnak erre.!:)
    Bár ha belegondolok, magam is csak egy rigófióka vagyok:)

    VálaszTörlés
  5. akkor nemcsak azért, hogy járjon erre 1 madár is (egy jómadár)... "csak úgy feketén, minden nélkül iszom. :)" jajjdemárnemmondod!? én is, én is ---> jóideje cukor nélkül, keserűn, merazígyjó most nekem...

    VálaszTörlés
  6. Na jó! :) Elnézést kérek, jelentkezett két madárka is, egy rigófióka és egy sasmadár! :))) Visszavonom, hogy a madár se jár erre! Örülök nektek!!! :)

    Rhumel, semmi baj, ilyenkor decemberben még a rigófiókáknak is nagyon sok a dolga, tudom én azt. :)

    Sasó, neked gratuláltam Horvátországban :), a kép alatt, a hozzászólásokban. Ott is írtam, de itt is megerősítem, hogy én több képedet is vártam a helyezettek közé. Nem mindenhol értek egyet a zsűrivel, de ők az okosok, így aztán örülök, hogy legalább ez a szép kép kapott jutalmat! :)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon köszönöm, és itt válaszolok inkább. Nos, biztos hogy többé nem indulok semmiféle fotópályázaton, főleg ezen nem, mert láttad ugye melyik kép nyert a várososban ugye?
    És miért? Mert az utolsó napon az addigi elsőkre az iwiwes ismerősei jó sok *-ot, neki meg ***-ot nyomtak, és a hülye még be is vallotta :))))) A nyerésem meg... elég keserű ízű, én is azt hittem, hogy legalább még egy helyen (Petra lányom Skradini hajós képe) valamit nyerek. Szerintem jó kép lett, de ezek szerint mégse...hát akkor innen kezdve, csak magamnak és nektek - akik látogattok blogilag - fotózom. Hát... és nagyon elgondolkodtam, hogy átköltözöm freeblogba....

    VálaszTörlés
  8. Én voltam a freeblogon, sőt, még most is van ott blogom, de nekem nem jött be. Nehézkesebb volt a szerkesztés, de Te tudod! Ki kell próbálni, aztán majd eldöntöd, hogy hol jobb? :) Lehet, hogy azóta ott is változtak a körülmények...

    A fotókkal kapcsolatban: komolyan mondom, olyan semmitmondó kép is első lett, hogy én csak néztem! (Persze, ahogy írod, úgy már érthető.) Nem csodálom, ha keserédes ez a dicsőség!

    VálaszTörlés
  9. ...na aztán délután voltam kicsit freeblogos, hát eléggé döcögős... és közben megkaptam az igazi mikulást is, megjavult az összguglim. Szerencséjük.
    A fotókhoz még utoljára. Tavaly is egy ilyen legnépszerűbb kategóriát nyertem, de akkor örültem neki, és a díjnak is. És idén ugyanazt nyertem (ami egyébként egy nagyon szuper DVD Horvátországról), hát ezért is kicsit fancsali vagyok, de majd kiírok a blogomban egy internetes licitet, valami sasósat. És aki nyer, azé lesz. Hát készülj Borka (és ha olvasod ezt - Kac, Te is...:)

    VálaszTörlés
  10. Én készülhetek, de még nincs DVD lejátszóm! :)
    Apó jövőre beígért egy új gépet (ez már kissé elavult, jó lesz a gyerekeknek gyakorolni), abban lesz DVD lejátszó is, tehát kíváncsian várom a vetélkedőt! :))

    VálaszTörlés