2008. november 7., péntek

Hörcsögcsalád

Esti telefon. Beszélgetés, könnyesre kacagás, hírek innen és onnan, majd búcsúzás.
5 perc sem telik el, újból csörög. Képzeld, megszülettek a hörcsögök! Én: ...??? Ő: Azt hittük csak meghízott, de most pocak nélkül jelent meg és a házikóban 6 rózsaszín babszem szuszog. :)
Most izgulhatok, hogy legalább 1 babszem megmaradjon! - mert hatot nem hiszem, hogy fel tud nevelni Tuti, a mama. Fruti, a papa pedig már megint a szexen töri a fejét, de Tuti erélyesen elutasítja, még a házikóját és arrébb tolta. Remélhetőleg a csöpp Tuti gondos anyuka lesz. 1 hörcsögnek biztos helye van: nálunk. Hogy a többivel mi lesz? Ha megérik, biztos akad nekik is egy-egy jó hely! Csak tudnám, hogy később mi lesz, amikor Tuti újból elfogadja Fruti közeledését?! Tudtommal, a lányom nem tervezi, hogy kisállat-kereskedésre cserélje jelenlegi munkáját.
Kicsilány álma-vágya viszont teljesült! Ezt várta amióta megérkezett hozzájuk a két apró hörcsög. Állandó téma volt, hogy vajon milyen neműek? Rettenetesen bízott benne, hogy az egyik fiú, a másik lány. Mamikát már nem lelkesítette ez az ötlet olyan nagyon, ahhoz képest most mégis úgy örül a babszemeknek, mint egy gyerek!
Tuti pedig máris nekilátott, hogy újra karcsú legyen! Miközben beszéltünk, beszállt a mókuskerékbe és futott pár kört. A babszemek jóízűen aludtak.

5 megjegyzés:

  1. :)gyerekmese - felnőtteknek / szép / aranyos - babszemes :))))

    VálaszTörlés
  2. :) "Nem mese ez gyermek!"
    Jelentem, változatlanul jól van az egész család! :)

    VálaszTörlés
  3. Megszül, s amint felneszel,
    Máris vígan wellneszel.

    (bocs'!)

    VálaszTörlés