2008. május 18., vasárnap

Éjfél előtt

Állandóan kísérletezem az éjszakai látkép megörökítésével, de még mindig nem sikerül visszaadni azt amit én látok. (Katt a képre, mert úgy azért szebb!)

5 megjegyzés:

  1. Írtam ide reggel egy üzenetet és ellopódott? Szóval jó dolog az éjszakát fényképezni, főleg ha ilyen nagyvárosi fények vannak....

    VálaszTörlés
  2. Nagyon klassz ez a kép! A kilátás maga is, de a fénykép is mint fénykép. Ügyes vagy! Én ha az utcai fronton kinézek az ablakon, akkor egy iskolát és egy irodaházat látok az utca másik oldalán. Ráadásul az iskola már nem is működik. Tavaly nyáron megszüntették, bezárták, azóta várja, hogy mi lesz vele. Ha az én szobámból nézek ki, akkor meg a körfolyosós udvart látom. Az I. emeleten lakunk. Szerencsére jó nagy az udvar és nyáron sok a virág az ablakokban és a korlátokon. (No persze ez a ház egész más, mint a Tietek. Ez 100 éves, a pesti oldalon egy belső kerületben van.)

    VálaszTörlés
  3. Sasó, nem tudom hová lett! Én biztos, hogy nem tűntettem el! :))

    Samu és Sasó!
    Igen, nagyon szerencsés vagyok, hogy ilyen helyen lakunk, csak kimegyek az erkélyre és máris ott a város az orrom előtt, nem tudok neki ellenállni, állandóan fényképezni kell, pedig már több száz látképem van a Városról!
    Megsúgom, nem volt ez mindig így, laktam én a VIII., VI. és a XIII. kerületben is. Ja és a XI. is fontos állomása az életemnek. Hogy most a II. kerületben élek, ez nem az én érdemem, hanem Apóé és a ház sem villa, hanem egy egyszerű, 2 és 1/2 emeletes ház, nem is a szebbek közül való, de a kilátás...! - az csodálatos!!! :)

    VálaszTörlés
  4. No, én csak azért írtam le, hogy mit látok, ha kinézek, hogy azt bizony nem érdemes lefényképezni, nem úgy, mint Nálatok, ahol ilyen szép kilátás van.

    VálaszTörlés
  5. Samu, egy virágos gang is lehet nagyon szép, pláne egy 100 éves házban! :)

    VálaszTörlés