2007. november 11., vasárnap

Csak nem?!

Létezik? Már itt is a tél? Zuhog a hó és már minden fehér. A tegnapi szép színek eltűntek. Jó, tudom, hogy november van, de azért várhatott volna még egy kicsit ez a hóesés!

7 megjegyzés:

  1. Hát, bizony! Még várhatott volna a hó is és ez a hideg idő is! Brrrrr!

    VálaszTörlés
  2. Ja, egyébként a képek nagyon jók! :-) Nálunk, itt a pesti oldalon csak az autók tetején és a háztetőkön maradt meg délután hó. Biztos a Városligetben is, de annak a szélét csak holnap reggel fogom látni, amikor megyek dolgozni.

    VálaszTörlés
  3. Már itt sem olyan szép. :( Eső esett rá, meg elsöpörték, ez utóbbit meg tudom érteni, de azért kár.
    Sietni kell a képek készítésével, hogy még frissiben, amikor érintetlen a hó, akkor kattintgasson az ember lánya. :) Kint álltam az erkélyen, fújt a szél, csúszott a kő, szakadt a hó, mit nekem! A fő, hogy sikerült sok képet begyűjteni! Legfeljebb bolondnak néztek... :)

    VálaszTörlés
  4. Azt elfelejtettem az előbb megírni, hogy Te vagy a leghálásabb képnézegetőm! :) Már ezért megérte. :)

    VálaszTörlés
  5. Én is nézegetem ám szorgosan a képeidet! :) Sőt, mutogattam is a Pestre visszaindulóknak tegnap délután, mi várja őket ott. (Nálunk csak havas eső volt, az is hamar felszáradt.)

    VálaszTörlés
  6. :)))
    Néha jól jön egy friss időjárásjelentés. Nekem meg az ingyen-reklám. :)

    VálaszTörlés
  7. Reggelre itt minden elolvadt. Szerencsére. Csak a Városligeti fasor egyik kertjében volt egy kis hó a virágágyáson, ahonnan már korábban kiszedték a virágokat. A Liget még zöld úgy összességében.

    VálaszTörlés