2007. október 25., csütörtök

10 nap kórház után, végre! :)

Holnap leszámolunk a kórházzal! Visszük haza Apukámat. :)
Mostantól még több dolgom lesz, de nem számít, fő, hogy Ő meggyógyult. Apukám számára most jönnek a pihengetés napjai és ez nem lesz könnyű, mert egy örökmozgó, nem tud megmaradni a fenekén. Remélem, azért megértette, hogy miért fontos neki és nekünk is, hogy kímélje magát.
Mostanáig főztem, hogy legyen mit ennie otthon, ez most egy darabig így lesz. Nem minden nap, mert azt nem bírnánk már mi sem, de elég sűrűn viszünk neki friss ebédet és úgy, hogy maradjon neki másnapra is. Vásárolunk neki mindent amire csak szüksége van, a lányom is besegít majd, hiszen ő lakik hozzá a legközelebb.
Persze neki ott a két kis maszat, velük is épp elég a dolga, tehát a nagyobb részt mi vállaljuk. Bízom benne, hogy nem lesz semmi baj, szépen megoldódnak a bajok, gondok.
Ma sikerült az antikváriumban megvennem egy 2005-ben megrendelt könyvet. Végre beérkezett! Szakácskönyv. 1955-ben jelent meg, Venesz József szerkesztésében, híres szakácsok receptjeivel. Anyukámtól örököltem ugyan egyet, de azt továbbadtam a lányomnak, ő meg majd Kicsilánynak adja. Igen ám, de nekem nagyon hiányzott és végre birtokomban van egy példánya, igaz, nem pont az a kiadás, de majdnem ugyanaz. Jó lesz majd valamelyik másik unokámnak. :)
Most viszont olyan fáradt vagyok... Eső, nyirkosság, utazás a város másik végébe, majd vissza. Közben kórház, vásárlás, aztán itthon kicsi pihenés, az új szerzemény olvasgatása (de jó, ez is benne van - gondolatok), majd este főzés. A holnap is nagyon húzós lesz. Fel vagyok készülve, vagy csak azt hiszem...?

3 megjegyzés:

  1. Ez nagyon jó hír, otthon már sokkal gyorsabban megy a gyógyulás is. :)

    VálaszTörlés
  2. Bizony! :) Persze, nem teljes az öröme, mert nem lesz állandó társasága és hallgatósága. :) Bár az se kutya, hogy végre átaludhatja az éjszakát, nem fogja zavarni "egyeske" .

    VálaszTörlés
  3. Te is vigyázz Magadra!!! Nehogy megfázz, és nehogy túlterheld Magad!!!

    VálaszTörlés