2007. június 14., csütörtök

Jó is van ebben a melegben!

Alig eszem, nincs étvágyam. Délután 1/2 5-kor ebédeltem, addig csak egy könnyű és finom került a pocakomba. Ha így folytatom, még a végén lefogyok! :)
A majdnem leégett pörkölt is Apónak készült. Őt nem zavarja a meleg. Nem értem, hogy tud ilyesmiket kívánni ilyenkor?! Ez van. Én megfőzöm..., csak ne kelljen megennem.
Sok gyümölcs, sok nyers saláta, sok ivólé, ásványvíz, ez most a nyerő nálam.

4 megjegyzés:

  1. Nos, én is azt hittem, legalább a hőségnek valamicske haszna lesz, hogy pár kilótól megszabadulok.
    De tegnap azt olvastam, ahhoz, hogy fogyjunk, enni kell :))) Méghozzá legalább ötször/nap. A szervezetünk "bepánikol", ha nem kap rendszeres időközönként utánpótlást, és azonnal kezdi felhalmozni a zsírt. Lehet benne igazság, mert mióta az új helyemen naphosszat ülök,onnan felállni, elszabadulni nem lehet, így se enni, se nagyon inni nincs időm,...hmm, hát ezt a zsírfelhalmozást jól tudom szemléltetni :((((

    VálaszTörlés
  2. Névtelen? Nem! Csak Rhumel lehet!!! :)
    Nem inkább a kevesebb mozgás teszi? :)
    Pedig legalább innod azért kéne! Az nagyobb baj, mint a "nemevés". Vigyázz már magadra, mert jönnek majd a szép napok, amikor nagy szükség lehet rád!!! :))

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm, megnéztem. Ott is olyan meleg van? Persze, hát az ország egyik legmelegebb városa. Már majdnem mediterrán. :)

    VálaszTörlés