2007. május 15., kedd

Önkritika

Nem azért mondom, hogy vigasztaljatok, mert azt igazán nem szeretném - de olvasgatva a blogokat (a kedves ismerősök blogjait!), elmegy a kedvem az írástól. Hol vagyok én tőletek?! Ha a fene fenét eszik sem tudok olyan jókat írni. Erősen gondolkozom, hogy ezután csak olvasni fogok, írni nem! Talán átalakulok fotós bloggá... és nagyon jól fogok szórakozni szomszédolás közben.

9 megjegyzés:

  1. Nem azért mondom, ez nem vigasztalás: csak írjál. Több képpel, vagy kevesebbel, de szöveg legyen, milaborkás. Mert mindenki a maga stílusában, egyéniségével kell a cybernénis blogvilágba.
    Nehogy a csalamádét elhagyd!!! Mi lenne velem, mit olvasnék reggelenként?!
    Meg délutánonként? Ja, és esténként?!...:)

    VálaszTörlés
  2. Szeretjük az unokás történeteket, a családi történeteket, a fényképes történeteket, az éjszakás történeteket, a sétálós és bevásárlós, a főzős és egyéb Milás történeteket. Mert nekünk olyan nincs és pont így van ez jól :-) Úgyhogy várjuk a betűket is. Na jó, kép is jöhet, jó sok... meg ami még eszedbe jut :-)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó ez így, ne legyen semmiféle kisebbségi érzésed.

    VálaszTörlés
  4. Szeretjük bizony! Eme gondolatokat pedig sürgősen temesd el valahova nagyon messzire és punktum! :)

    VálaszTörlés
  5. Hallgass csak Bikficre!! :-)

    VálaszTörlés
  6. Akkor én is abbahagyom, mert a Metától én se tudok már írni...:O
    kac

    VálaszTörlés
  7. nem tudom, nem tudom, mi is ez a jó írás, rossz írás, kiéjobb gondolkodás. Nekem az tetszik a többi blogban, hogy mindegyik más. Mindegyik azért jó, mert van saját stílusa és ez nagyon sok kellemes percet ad. Amíg a Nobel-díj bizottság nem díjaz blogokat, addig szerintem elnapolhatjuk ezt az osztályozást és könyörgök mindenkinek, hozza a saját stílusát, oké? :-))

    VálaszTörlés
  8. OK! Azért néha kételkedhet az ember, nemde? :))

    VálaszTörlés
  9. És akkor én mit olvasnék? :(((

    VálaszTörlés