2007. május 4., péntek

Holnap tortát sütök...

Úgy bizony! Összevont születésnapok, Anyák Napja... Vasárnap megyünk a gyerekekhez és a tortát visszük magunkkal. Mit nekünk eső, szélvihar (ilyeneket jósolnak a meteorológusok)! Mi rendíthetetlenek vagyunk, mint az a bizonyos ólomkatona. :) Aztán lehet, hogy sütni fog a Nap. Sose lehessen tudni...
Egyébként a csemetéknek épp kötőhártya gyulladásuk van, még jó, hogy nem fáj nekik, inkább csak csúnya. Kicsilány félig a mamája mögé bújva közlekedett az utcán, hogy ne lássák az emberek, milyen piros a szeme. Hiúság ne hagyj el! :)
Kislegénytől megbízást is kaptam. Többször összetörték már a Mamika kedvenc csigalámpáját, már csak a ragasztó tartja össze. Olyan Tyffany-féleség... Nnna, azt találta ki, hogy vegyünk egy új csigalámpát a Mamika születésnapjára. Természetesen nekem fogalmam sincs, hogy azt hol lehet kapni, így szóltam a lányomnak, hogy ugyan vegyen már valahol egy csigalámpát és lepődjön meg, amikor majd átadjuk neki! Csigalámpát ő sem kapott, mert már nem gyártják, de helyette vett egy teknősbékalámpát és hogy azért csiga is legyen, vett egy csiga alakú hamutartót is. A fő, hogy állatos legyen, mert kislegény már megsúgta neki, hogy állatos ajándékot fog kapni. Keresztbe kasul konspirálunk kéremszépen! No és természetesen nagyon meg fog lepődni! :)

2 megjegyzés:

  1. Csigalámpához csigaversek... Lásd a rigóknál :)
    Jó tortasütést! Ünnepelteknek és ünneplőknek minden-minden jót!

    VálaszTörlés
  2. Minden jót az ünnepeltnek! (Olyan kár, hogy törölted magad az iwiwen, most megint meg lehetne nézni őket!) :-(((

    VálaszTörlés