2007. február 17., szombat

Influenza???

Hogy ne legyen már minden jó és szép, délelőtt hívott a lányom, hogy kislegény (az óvodás) fájlalja a fejét, pocakját és a torkát. Elvitte az ügyeletre, természetesen vitte magával kicsilányt is. Ember rengeteg, orvos türelmetlen, felírt gyógyszereket, de azért vigye el Anyuka hétfőn a háziorvoshoz is. Egyébként miért nem hagyta kint a kislányt Apukával? (Mert nincs Apuka, már máshol és mással él...)
Most tehát várunk. Elképzelhető, hogy kezdődő influenza. Jövő héten nagy valószínűséggel nálunk fog betegeskedni és remélhetőleg meggyógyulni az én drága okoskám. Nem teher, pláne így, hogy egyedül lesz, nincs vele semmi gond, szépen beveszi a gyógyszereket is, de sajnálom, hogy beteg.
Csak szólok, hogy holnap és hétfőn a kora délutáni órákban még vagyok, aztán csak be-benézek. Úgy tervezzük, ha minden jól alakul, akkor csütörtökön megy haza. Persze az lenne a legjobb, ha gyorsan elmúlna ez az egész és mehetne kedden oviba.
Bár azt hiszem, nem bánkódik, hogy egy darabig nem kell neki felé sem néznie az óvodának!
A Mamika és kicsilány viszont nagyon szokott neki hiányozni, hiába teszek én meg mindent, azért én nem tudom pótolni Őket.
Ez így is van rendjén, szomorú lennék, ha nálunk jobban érezné magát, mint otthon, mert akkor valami nagyon nem stimmelne a lányom nevelési módszerével.

3 megjegyzés:

  1. Mielőbbi gyógyulást a kislegénynek!

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Azt mondta a doki, hogy amit megspórol a nép az enyhe télen, azt költi patikára. Szóval ti is ?
    Legényke, siess gyógyulni, Borkamama majd kimeséli, hogyan ...:))

    VálaszTörlés