2007. január 25., csütörtök

Fontos dolgok...

Könyv, szemüveg, telefon és a káááááávéééééé!!! A vaku eltűntette a csészéből a lényeget, úgy rajzoltam, festettem, másoltam bele. :) Mert ugye nem a külső számít, hanem a tartalom. Hogy is nézett volna ki, ha egy üres csésze álldigál az asztalon?! Pedig esküszöm, hogy öntöttem bele!

Na, azért megoldottam! :)

6 megjegyzés:

  1. És azt meg szabad tudni, hogy a gyönyörű, patinás bőr-könyvborítóban milyen könyv rejtezik éppen?

    VálaszTörlés
  2. Más: képes voltál törölni magad az iwiwről??? Ejnye, ez nem szép tőled, most eggyel kevesebb ismerősöm lett. (azért megértelek ám, de tényleg csodálkozom) :(

    VálaszTörlés
  3. Bikfic, a borító Barbara W. Tuchman: Távoli tükör (alcím: A szerencsétlen XIV. század) c. történelmi regényét takarja. :)
    Igen, egy gyors és átgondolt? elhatározás eredménye a törlés. Akik akarnak, így is megtalálnak! :) Nem kell mindenhol ott lennem, soknak éreztem... Aki meg nem akart, ott sem keresett meg. :( Semmi különös, nem Ti vagytok a háttérben! Azt hiszem, én vagyok kissé kócos...

    VálaszTörlés
  4. Endi! Sündisznó, vagy szamártövis? - alapjában véve mindegy, a politika ugyanaz, mármint az enyém. Visszahúzódom, mint a csiga a védelmet nyújtó házába. Így nem kell szembesülnöm azzal, hogy kik nem kiváncsiak rám. Családi vonatkozású ügy, nem veletek kapcsolatos, különben is, Ti hűségesen látogattok!!! :)

    VálaszTörlés
  5. Kicsit beleittam :)
    Sütit is tudsz rajzolni? :)

    VálaszTörlés
  6. Egészségedre! :)
    Tudok, de majd inkább sütök és lefotózom. Na, nem mostanában... Ma (péntek) volt palacsinta. Nem kényeztetjük Apót, mert még megszokja! :)

    VálaszTörlés