2006. november 11., szombat

Frontok

Frontok jönnek, mennek, hidegek, melegek. Az én fejem meg fáj, nyugtalan vagyok, nem találom a helyem. Nincs türelmem semmihez.
Még az íráshoz sem...
Photobucket - Video and Image Hosting

7 megjegyzés:

  1. Ilyenkor szoktam én leülni, magam elé egy papírdarab és tervezgetem, hogy kinek mit veszek karácsonyra, mikor hányan jönnek, hogyan bonyolítsam le a vendéglátást. Közben megnyugszom.
    Kellemes hétvégét Neked is!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm Tyria.
    A karácsonyi cédulkázásra most nincs szükség. Ajándékok már részben csomagolásra várnak, nagyon kevés az, amit még meg kell vennem. A főzés? - nem hozzánk jönnek idén a vendégek, úgy néz ki, hogy mi fogunk vándorolni. Magunknak meg hagyományos karácsonyi vacsorát készítek, sütök tortát, gyümölcskenyeret - abból többet is, mert Apukámnak is sütök egy egészet -, és valami aprósüteményt, sósat, édeset, ha mégis jönnének vendégek.
    Aztán, ahogy én kis családomat ismerem, vagy így lesz, vagy nem... :)

    VálaszTörlés
  3. Endi, te tudod, hogy tavaly milyen karácsonyunk volt - semmilyen, a műtét miatt. (Lassan már 1 éve, tényleg megy az idő!)
    Idén már most elkezdtem a készülődést, biztos, ami biztos. A torta nálunk csokis és gesztenyés. Aprósütit mirelit leveles tésztából sütök. Töltött káposzta mindig van, de az már előbb elkészül, hogy a nagy sütés-főzésben, amikor nem ér rá az ember frisset főzni, legyen mit adni ebédre a jónépnek. :) Ezt Anyukámtól tanultam. Az Anyósomtól meg egy nagyon finom krumpli salátát, nem vízzel, hanem kevés olajjal készül. Ez is mindig van, szinte kötelező, na meg még egy jó pár étel. Hmmm... Hiába mi megyünk, mégis meg kell csinálnom ezeket, hát kostolót kell vinni!!! :) Csak nem úszom meg! :)

    VálaszTörlés
  4. Köszöntelek itt, most találtam ide is a versek után.
    Nem vagy egyedül ezzel a semmisejó nappal. Azért bízzunk...:)
    kacinka

    VálaszTörlés
  5. Kacinka, itt is köszöntelek! :)
    Már jobb a kedvem, jártam nálad, nagyon jól szórakoztam!

    VálaszTörlés
  6. Kedves Mila!
    A frontok ellen nagyon jók a Béres antifront cseppek. (Ez a pontos neve.) Lehet kapni a patikában. Csupa gyógynövényből áll, tényleg használ. Általános közérzet-javítónak is jó. Évek óta használom. Eddig mindenkinek bevált, akinek javasoltam. Próbáld ki Te is.

    VálaszTörlés
  7. Kedves Samu! Köszönöm a jó tanácsot, ki fogom próbálni.
    Már jobban vagyok. :)

    VálaszTörlés