2006. október 16., hétfő

Brrr, jön a hideg, nem hiányzott

Az a helyzet, hogy nincs is kedvem írni. Jön a hideg!!! Talán emiatt vagyok türelmetlenebb, feszültebb. Mindenből elegem van. Van ez így néha, majd elmúlik, szép csendben kivárom.

7 megjegyzés:

  1. Tudod mit csinálok én ma este ha hazaérek? Főzök egy csudafinom zeller krémlevest. Betakarózok egy fotelban és zenét hallgatok, miközben kortyolgatom a finomságot. A receptet megtalálod itt aubergine.freeblog.hu. Pont ott nyílik ki. Nem akármilyen íze van! De minden hozzávalót tegyél bele! Meglátod megjön a jókedved tőle!

    VálaszTörlés
  2. Elmentem, megnéztem, el is olvastam. :) Odáig minden rendben, amíg nem kell a bort és a tejszínt beleönteni. Tudom, hogy ez adhatja a különleges ízét, de én a bort nem szeretem az ételekben, a tejszín helyett meg inkább tejfölt szoktam használni mert annak a kicsit pikánsan savanykás íze nekem jobban tetszik. Nem beszélve a tejszín számomra káros hatásairól. Koleszterin!!!
    Érszűkület..., vigyáznom kell.
    A rossz kedvem mára csökkent, de még nem vagyok az igazi. :)

    VálaszTörlés
  3. Mila kedves! ha fiacskád ma tartja a névnapját, akkor szeretettel grratulálok, Isten éltesse! (apukám május 30-dikán tartotta, azért vagyok bizonytalan, de tudom, hogy a többség ezt a mai napot szokta ünnepelni). :)

    VálaszTörlés
  4. a két r betű véletlen volt, bocs'!

    VálaszTörlés
  5. Bikfic, nagyon figyelmes vagy, köszönöm, de mi is május 30-án tartjuk a Nándor napot. :) Holnap viszont 35. születésnapját üli "pici" fiam. :) Pont ezért nem most van a névnapja, hogy ne legyen minden egyben, ne csak egyszer kapjon ajándékot. :) No meg hallottam olyasmit, hogy a névnapnak a születésnapot követően kell lennie, a legközelebbi Nándor május 30-án volt.
    Milyen sok hasonlóság! Hihetetlen...

    VálaszTörlés
  6. No, hát akkor különösen is Isten éltesse erőben-egészségben! :)
    Érdekes, hogy a május 30-at nem nagyon ismerik, a legtöbb naptárban csak a Janka név van feltüntetve arra a napra. Sose tudtam, Apu miért épp akkor tartotta, a születésnapja ápr. 26-dikán volt, lehet, hogy ezért.

    VálaszTörlés
  7. Valószínű, mert a legközelebbi Nándor-nap ez a májusi. Én is böngészgettem a naptárt 1971-ben, és nem értem, hogy miért nem lehet a Janka mellé a Nándort is beírni?

    VálaszTörlés